BodySwitch Alkmaar

Openingstijden:
Maandag, dinsdag en donderdag van:
08:30 - 17:00
Vrijdag van 8:30 - 14:00
Iedere eerste zaterdag van de maand van
9:00-12:00
(Avonduren op maandag in overleg ook mogelijk)


Adres:
Rekerdijk 15
1824 DA Alkmaar


Tel.nr: 06-12528431
E-mail: alkmaar@bodyswitch.nl

Lidnummer MBOG: 1145 TL
AGB-code praktijk: 90063192
AGB-code: 90103849
 
Uw Specialist

Mevr. Saskia de Keulenaar

Vink aan waarover u contact met ons wilt opnemen*:

verstuur

Mijn naam is Saskia de Keulenaar. Vanuit de BodySwitch praktijk in Alkmaar help ik mijn cliënten met het verbeteren van hun gezondheid.

Het ‘gezondheidsvirus’ heeft mij, jaren geleden, besmet op het moment dat ik mijn overgewicht en de hieruit voortvloeiende gezondheidsklachten wilde aanpakken. Het eerste boek dat ik kocht ging niet alleen over gewicht verliezen maar veel meer over de werkingsmechanismen erachter en hoe wij onze gezondheid kunnen verbeteren door het veranderen van onze ‘lifestyle’. Ik was geraakt! De inhoud van het boek en vele (studie-)boeken daarop volgend, over de werking van het menselijk lichaam en gezond zijn, blijven en worden, heeft mij niet meer losgelaten en is uitgegroeid tot een ware passie.

Ik ben naast mijn werk in eerste instantie de opleiding tot Natuurvoedingsadviseur gaan volgen. Na deze opleiding wilde ik meer de diepte in en heb onder meer mijn HBO medische basiskennis behaald en ben afgestudeerd als orthomoleculair epi-genetisch therapeut. Hiernaast heb ik diverse bijscholingen gevolgd.

Inmiddels heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken.

Ik help mijn cliënten op basis van een gerichte aanpak, waarbij ik geen symptomen bestrijd maar op zoek ga naar de achterliggende oorzaak van de klacht.

Op basis van een door u, vooraf, ingevulde vragenlijst en voedingsdagboek, een persoonlijke gesprek en aanvullend laboratoriumonderzoek, meten is tenslotte weten,  breng ik uw gezondheidssituatie zo nauwkeurig mogelijk in beeld. Op basis van mijn bevindingen maak ik een, op uw situatie afgestemd, behandel-, voedings-, en/of suppletieplan.

In het vervolgtraject kijk ik, samen met u, hoe u reageert op de ingezette behandeling en kunnen we, daar waar nodig, bijsturen. Een verandering in uw voedingskeuzes, het optimaliseren van de darm in combinatie met suppletie geeft vaak al heel veel verbetering ten aanzien van uw klachten! Heeft u gedurende de therapie vragen, mail of bel mij gerust. 

Ik ben pas tevreden als we de oorzaak van uw klachten hebben weten te achterhalen en door het veranderen van uw ‘lifestyle’, de vooraf door u bepaalde doelstellingen, zijn behaald. 

Heeft u geen klachten, maar wilt u wel uw gezondheid en vitaliteit verbeteren? Ook dan bent u van harte welkom in mijn praktijk: voorkomen is tenslotte beter dan genezen. 

Ik verwelkom u graag!


 

 

Lees meer

Locatie Impressie

Tarieven

Consult 25 minuten € 55,-

Consult 50 minuten € 110,-

Telefonisch of e-mail consult (15 minuten) € 27,50

1e Consult (Intake) tot max. 75 min.(incl. bijkomende werkzaamheden) € 145,-

2e Consult (bespreken behandelplan) tot max. 75 min. € 145,-

Kosten aanvraag en behandeling bloed- of fecesonderzoek (per onderzoek), indien noodzakelijk. (aanvraag, interpretatie en evt. contact n.a.v. de uitslagen € 47,50)
Opstellen persoonlijk behandel- en/of suppletieplan € 145,-

Opstellen persoonlijk voedingsplan
€ 105,-


Tarieven per 1 januari 2016 inclusief 21% BTW.

•Indien u een aanvullende zorgpolis hebt, komt u in de meeste gevallen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding van de consulten. Kijk voor meer informatie bij vergoeding.

•Als cliënt krijgt u korting op eventueel benodigde voedingssupplementen.

•Tijdens iedere afspraak krijgt u een factuur mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar