BodySwitch Badhoevedorp

Openingstijden:
Maandag, dinsdag en vrijdag:
9:00 - 15:00
Donderdag:
9:00 - 17:00 (avonduren in overleg mogelijk)


Adres:
Sloterweg 303
Gezondheidscentrum Badhoevedorp
1171 VC Badhoevedorp


Tel.nr: 06-57004244
E-mail: badhoevedorp@bodyswitch.nl

Lidnummer MBOG: 1126TL
AGB-code praktijk: 90062697
AGB-code: 90103324
 
Uw Specialist

Mevr. Martina Pieterse-Knaier

Vink aan waarover u contact met ons wilt opnemen*:

verstuur

Mijn naam is Martina Pieterse. Na jaren in binnen- en buitenland in de horeca te hebben gewerkt, heb ik destijds besloten om mij verder te ontwikkelen en mijn baan te combineren met een studie bedrijfseconomie. De jaren daarna heb ik met veel plezier in de financiële sector gewerkt. Moeder zijn van twee jonge zonen, waarbij de eerste jaren niet vlekkeloos verliepen, in combinatie met een uitdagende baan hebben ertoe geleid dat ik na jaren van stress een burn-out kreeg. Daardoor heb ik aan den lijve ondervonden welke invloed gezondheidsklachten op je dagelijks functioneren kunnen hebben.

In mijn zoektocht naar antwoorden kwam ik in aanraking met orthomoleculaire therapie. Door het  aanpassen van mijn voeding, leefstijl en het toevoegen van voedingssuppletie kreeg mijn lichaam weer de kans om het zelfherstellend vermogen op te pakken. Door de fantastische resultaten werd mijn interesse nog meer gewekt en ontstond mijn passie op dit gebied. Ik ben nog elke dag verbaasd hoe ongelooflijk veel resultaat er behaald kan worden bij ziektebeelden waarvan men in het algemeen denkt, dat ze niet op te lossen zijn. Een bijzondere affiniteit heb ik met vermoeidheids- en stress gerelateerde klachten en AD(H)D.

In mijn praktijk behandel ik geen symptomen, maar ga ik samen met u op zoek naar de werkelijke oorzaak van uw klachten. Net als een puzzel die we samen proberen op te lossen. Uitgangspunt hierbij is ‘meten is weten’. In het begin van uw behandeling bespreken wij uitvoerig uw klachten. Om het beeld compleet te maken, zal er aanvullend laboratoriumonderzoek worden verricht en diverse metingen worden gedaan. Het hieruit vloeiende persoonlijke behandelplan met voedingsschema’s, lijfstijl advies en voedingssuppletie bespreken we tot in detail.

Uiteraard begeleid ik u gedurende het gehele traject en sta ik open voor uw vragen. Bel of mail mij gerust. Ik ga samen met u voor een optimaal resultaat!

Heeft u geen klachten, maar wilt u wel uw gezondheid en vitaliteit optimaliseren, dan bent u zeker ook van harte welkom in mijn praktijk want voorkomen is beter dan genezen!

Lees meer

Locatie Impressie

Tarieven

Consult 25 minuten € 55,-

Consult 50 minuten € 110,-

Telefonisch of e-mail consult (15 minuten) € 27,50

1e Consult (intake) tot max. 75 min. € 145,-
(bij complexiteit en daardoor extra benodigde tijd, kunnen extra kosten worden berekend)

2e Consult (bespreken behandelplan) tot max. 75 min. € 145,-
(bij complexiteit en daardoor extra benodigde tijd, kunnen extra kosten worden berekend)

Kosten aanvraag en behandeling bloed- of fecesonderzoek (per onderzoek), indien noodzakelijk. (aanvraag, interpretatie en evt. contact n.a.v. de uitslagen) € 47,50
Opstellen persoonlijk behandel- en/of suppletieplan € 145,-
(bij complexiteit en daardoor extra benodigde tijd, kunnen extra kosten worden berekend)

Opstellen persoonlijk voedingsplan € 105,-


Tarieven per 1 januari 2017

• Indien u een aanvullende zorgpolis hebt, komt u in de meeste gevallen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding van de consulten. Kijk voor meer informatie bij vergoeding.

• Als cliënt krijgt u korting op eventueel benodigde voedingssupplementen.

• Tijdens iedere afspraak krijgt u een factuur mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar