BodySwitch Nijkerk

Openingstijden:
Maandag t/m woensdag van: 08:30 - 17:30
(Avonduren op deze dagen in overleg ook mogelijk)


Adres:
Oude Barneveldseweg 65c
3862 PS Nijkerk


Tel.nr: 06-82077688
E-mail: nijkerk@bodyswitch.nl

Lidnummer MBOG: 1038 TL
AGB-code praktijk: 4086622
AGB-code: 90101298 (Ortho)+ 4119777(Fysio)
 
Uw Specialist

Dhr. Jerome Verbeek

Vink aan waarover u contact met ons wilt opnemen*:

verstuur

Mijn naam is Jerome Verbeek. Na mijn opleiding tot Fysiotherapeut, ben ik afgestudeerd als Orthomoleculair Therapeut. Daarna heb ik ook nog het diploma Klinische Psycho-Neuro-Immunologie gehaald. Ik ben nog elke dag verbaasd hoe ongelooflijk veel resultaat er behaald kan worden bij ziektebeelden waarvan men in het algemeen denkt, dat ze niet op te lossen zijn. Zelf heb ik jarenlang te kampen gehad met darmproblemen tot ik deze dankzij mijn studies kon verhelpen. Mijn enthousiasme is hierdoor enorm groot geworden. Ik weet hoe het is om langdurig patiënt te zijn. Een bijzondere affiniteit heb ik met depressies en onverklaarbare klachten. Maar ook mensen zonder ziektes die bewuster willen leven, sporten en gezond oud willen worden, help ik graag.

In mijn praktijk behandel ik geen symptomen maar wordt de oorzaak van een ziektebeeld aangepakt. Wetenschappelijk onderbouwde voedingsadviezen, verbetering van darmflora, herstel van dag- en nachtritme en traumaverwerking kunnen allemaal onderdeel zijn van mijn aanpak binnen BodySwitch. Meten is weten: elke patiënt start de behandeling met een uitvoerig gesprek aangevuld door uitgebreid labonderzoek en diverse metingen. Het opgestelde persoonlijke behandelplan wordt in detail met u besproken. Voedingsschema’s, richtlijnen, suppletie plannen en herinneringen aan afspraken worden naar uw mailadres gestuurd. Een nauw en laagdrempelig contact hoort bij mijn behandelmethode. Door deze aanpak zal uw therapie optimale resultaten opleveren. U bent van harte welkom in mijn praktijk!

Lees meer

Locatie Impressie

Tarieven

Consult 25 minuten € 55,-

Consult 50 minuten € 110,-

Telefonisch of e-mail consult (15 minuten) € 27,50

1e Consult (Intake) tot max. 75 min.(incl. bijkomende werkzaamheden) € 145,-

2e Consult (bespreken behandelplan) tot max. 75 min. € 145,-

Kosten aanvraag en behandeling bloed- of fecesonderzoek (per onderzoek), indien noodzakelijk. (aanvraag, interpretatie en evt. contact n.a.v. de uitslagen € 47,50)
Opstellen persoonlijk behandel- en/of suppletieplan € 145,-

Opstellen persoonlijk voedingsplan € 105,-


Tarieven per 1 januari 2016 inclusief 21% BTW.

•Indien u een aanvullende zorgpolis hebt, komt u in de meeste gevallen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding van de consulten. Kijk voor meer informatie bij vergoeding.

•Als cliënt krijgt u korting op eventueel benodigde voedingssupplementen.

•Tijdens iedere afspraak krijgt u een factuur mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.