Ziektepreventie

Je energiek blijven voelen, lichamelijk kunnen blijven doen wat je wilt. Ondanks dat het aantal jaren levenservaring toeneemt. Gezond zijn dus en blijven. Wie wil dat nu niet?
Ben je niet ziek en wil je dat graag zo houden en kun je wel wat hulp gebruiken om gezond en fit te blijven? Of doe je zelf al veel maar je komt niet verder?
Bij BodySwitch hebben we alle expertise in huis om je hierbij te helpen!

Voorkomen is beter dan genezen!
Een bekend spreekwoord is "voorkomen is beter dan genezen". Natuurlijk is dat zo. Niet altijd is (ernstige) ziekte te voorkomen. Maar er is wel heel veel waar jezelf positieve invloed op kunt uitoefenen middels leefstijlfactoren zoals bewegen, de échte juiste voeding die het beste bij jou past, en voedingssupplementen. Voedingssupplementen zijn vandaag de dag helaas een "must" om gezond en fit te kunnen blijven in onze huidige westerse leefomgeving. Maar weet jij wat je nu daadwerkelijk het beste zou kunnen gebruiken?

Het nut van preventie
Het doel van preventie is te zorgen dat je gezond kunt blijven door je gezondheid te bevorderen en te beschermen. Ook heeft preventie tot doel ziekten en complicaties van ziekten te voorkomen of in een zo vroeg mogelijk stadium op te sporen. Uiteindelijk kan dit veel problemen en hoge gezondheidskosten voor je op termijn voorkomen.

Hoe kunnen we je helpen?
Middels een uitgebreide vragenlijst en het bijhouden van een voedingsdagboek, eventueel aangevuld met preventief onderzoek brengen we samen jouw situatie in kaart en kunnen we kijken waar jouw winsten zijn te behalen.
Daarbij kunnen we gebruik kunnen maken van bloed-, ontlasting-, speeksel-, en urineonderzoek en kunnen we zaken zoals hormonale disbalans, voedingsintoleranties, het functioneren van de darmen en nog veel meer zaken in kaart brengen. Op die manier kunnen we bijvoorbeeld de darmflora verbeteren zodat je een sterk(er) immuunsysteem krijgt en behoud. Je darmen zijn immers een enorm belangrijk onderdeel van je immuunsysteem waar je direct invloed op kunt uitoefenen. En dat is mede de basis voor jouw verdere gezonde en fitte leven! Onze visie:  "Een gezonde darm is een goede gezondheid!".

Meer weten? Maak een afspraak voor een intake consult
Wil je weten wat BodySwitch voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een intake consult waarbij we samen jouw wensen doorspreken.
Vooraf willen we al best veel weten in de vorm van een uitgebreide vragenlijst en voedingsdagboek. Aan de hand daarvan kunnen we samen kijken of, en wat er eventueel aan onderzoek nodig is.
We maken dan netjes samen met jou een stappenplan en kostenraming. Ben je daarna akkoord? Dan kunnen we aan de slag!

Tot binnenkort in één van onze praktijken?

Maak onderstaand een afspraak voor een intake consult. Dat is de eerste stap om de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.
Vink aan waarover je contact met ons wilt opnemen*:


Vul het nummer, zoals hieronder weergegeven:
captcha

BodySwitch Nederland B.V.
Rijksstraatweg 55, 1969 LC Heemskerk
0251 - 745 084

‚Äč