Bodyswitch voor particulieren

BodySwitch staat voor een integrale werkwijze. De behandelwijze is gebaseerd op het vinden van de oorzaak van de klachten en het herstellen van de balans in het lichaam. Met inzet van de juiste voeding, beweging, orthomoleculaire voedingssupplementen en fytotherapie kunnen eventuele verstoringen in de stofwisseling verholpen worden. Uw klachten worden snel minder of verdwijnen.

Kinderen
“Mama, ik heb buikpijn.” Ook vreselijk voor ouders als kinderen (chronisch) buikpijn hebben in de vorm van buikkrampen, constipatie of diarree. En daardoor zijn kinderen vaak snel moe. Voedingsintolerantie voor bijvoorbeeld gluten, ei, lactose, melk of een parasiet kunnen darmklachten veroorzaken. Bij BodySwitch wijst laboratoriumonderzoek uit wat de oorzaak is en met een persoonlijk behandelplan heeft u snel weer een gezond en energiek kind. Meten = weten!

Chronische klachten
Vervelende (chronische) klachten en geen duidelijke klinische diagnose? U bent niet de enige! Steeds meer mensen kampen met (een combinatie van) klachten als overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, burn-out, chronische vermoeidheid, reuma, maag-en darmklachten, slaapproblemen of andere veelvoorkomende klachten. Hebt u nog steeds last van aanhoudende klachten en werkt uw huidige behandelmethode niet optimaal? Maak dan eens een afspraak.

Aanhoudend overgewicht
Blijft u last houden van overgewicht?  Ondanks dat u al voldoende beweegt en denkt goed te eten?
U bent niet de enige! Vaak spelen lichamelijke oorzaken hierbij een rol. Door het achterhalen van de oorzaken kunnen we ervoor zorgen dat het u deze keer wel lukt om op een gezond gewicht te komen.

Blessures en sportvasten
Heeft u vaak blessures bij het sporten of wilt u uw sportprestaties op een gezonde manier verbeteren? Goede voeding is de basis van iedere sporter. Sportvasten is een bijzonder goede methode om de sportprestaties te verbeteren en gericht op het beïnvloeden van de stofwisseling, zodat er een duurzame ‘switch’ van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Deze ‘switch’ wordt bereikt door een specifieke combinatie van voeding, vasten, suppletie en sporten toe te passen. Het resultaat van de ‘switch’ is verbluffend: men wordt blijvend fitter, slanker en vitaler in 10 dagen!

Behandeling is maatwerk
Iedereen is uniek.  Daarom stelt BodySwitch in alle gevallen samen met u een persoonlijk plan op.

Wilt u zich ook weer gezond en energiek voelen?
Graag nodigen wij u uit voor het maken van een afspraak. Samen kunnen we dan bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Laatste nieuws

Mitochondriale disfunctie: veroudering en ziekte

Mitochondriale disfunctie: veroudering en ziekte

Disfunctie van de cel mitochondriën speelt een belangrijke rol bij cel veroudering en ziekte en vormt de basis van de meeste ziektebeelden vandaag de dag in onze moderne samenleving.

Lees hier het volledige artikel ->

Zoek uw dichtsbijzijnde praktijk!

BodySwitch Heemskerk is geregistreerd als officieel zorgaanbieder.

Lidnummer MBOG
: 816 TL
AGB-code praktijk
: 90-56926
AGB-code
: 90-048364
zoek!

Uw dichtsbijzijnde vestiging is:

BodySwitch Heemskerk

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:30

Adres:
Rijksstraatweg 55
1969 LC Heemskerk

Tel. nr: 0251234000
E-mail: heemskerk@bodyswitch.nl

Bezoek Pagina

Uw Specialist

Dhr. Frank Jonkers