Lezing: AUTO-IMMUUNZIEKTEN - Heemskerk 16 september

LEZING AUTO-IMMUUNZIEKTEN. Zaterdag 16 september 2017 14:00 - 16:00

Schildklier problemen, hart- en vaatziekten, ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa, Lupus, Reumatoïde Artritis, Multiple Sclerose, Sarcoïdose, Alzheimer, zijn voorbeelden van auto-immuunziekten. Dementie en chronische vermoeidheid is vaak weer een logische gevolg. Ziektebeelden waarbij het immuunsysteem op Bij BodySwitch kijken we integraal naar zoveel mogelijk factoren bij Auto-immuunziekteeigen weefsel onaangepast reageert, noemen we auto-immuunziekten. Klachten presenteren zich vaak in spieren, gewrichten, huid en interne organen, zoals nieren, hart, longen en bloedvaten.

FrLezing auto-immuunziekte BodySwitch Heemskerk, Frank Jonkersank Jonkers vertelt over de oorzaken die tot deze ziektes kunnen leiden. Uit studies blijkt dat slechts een klein van de ziektebeelden waarbij auto-immuniteit een rol speelt, wordt bepaald door genetica (erfelijke factoren). Maar zelfs dan is het meestal de omgeving die ervoor zorgt dat een ziekte tot uiting komt. Omgevingsfactoren (epigenetica) bepalen dus vrijwel altijd het ontstaan van auto-immuniteit; belangrijke zijn voeding, darmflora, stress, toxines en infecties. Door de factoren in kaart te brengen die u mogelijk ziek maken kunnen we dus invloed uitoefenen. In veel gevallen is een auto-immuunziekte dan ook te genezen.

Hij laat zien hoe onze integrale aanpak waarschijnlijk ook voor u een uitkomst kan bieden.
Middels gespecialiseerd labonderzoek worden zoveel mogelijk oorzaken in kaart gebracht. Door zoveel mogelijk van deze oorzaken aan te pakken is de slagingskans van onze behandeltrajecten maximaal.

Wanneer: Zaterdagmiddag 16 september 2017 van 14:00 – 16:00.  De zaal is open om 13:30. We starten precies om 14:00.

Voor wie: De lezing is bedoeld voor mensen met aanhoudende klachten om inzicht te geven over de invloed van westerse leefstijl op de gezondheid in het algemeen, en de darmen in het bijzonder en om te laten zien hoe onze integrale aanpak waarschijnlijk ook voor u een uitkomst kan bieden.

Waar:  In de opleidingsruimte van Praktijk BodySwitch Heemskerk. Rijksstraatweg 55 in Heemskerk.Praktijk voor integrale geneeskunde BodySwitch Heemskerk

Kosten:  Géén; de lezing is gratis.

Aanmelden: Er is plaats voor 50 personen. Graag van tevoren aanmelden zodat we een plaats voor u kunnen reserveren.

AANMELDEN VIA:

 

Lezing Auto-Immuunziekten-omkeerbaar-BodySwitch-Heemskerk-Frank JonkersDOWNLOAD FLYER Lezing Auto-immuunziekten

Bijwonen