Lezing: Gezonde darmen: een goede gezondheid! - Heemskerk 14 oktober

Lezing "Een gezonde darm: Een goede gezondheid!" - Zaterdag 14 oktober 14:00 - 16:00

Hart- en vaatziekten, Prikkelbare darm syndroom (PDS), ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa, overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, allergieën, eczeem, reuma, Alzheimer, dementie, migraine, fibromyalgie, ADD, ADHD en chronische vermoeidheid. Dit zijn allemaal gezondheidsproblemen waar een zorgwekkend aantal mensen in toenemende mate onder gebukt gaan.

Mensen denken vaak met deze klachten te moeten leren leven. Maar wist u dat veel van deze klachten (mede) veroorzaakt en onderhouden worden door darmproblemen en wel te behandelen zijn op een natuurlijke en gezonde manier vanuit de kern?

En wist u dat hart- en vaatziekten vaak ontstaan vanuit slecht functionerende darmen?

Frank Jonkers, oprichter van BodySwitch en integraal behandelaar bij BodySwitch Heemskerk,  vertelt over de relatie tussen de meeste westerse ziektes en de darm(flora). Hij legt uit waarom problemen in de darm zoveel invloed hebben op zowel de fysieke als mentale gezondheid van volwassenen én kinderen. 

 

Wanneer: Zaterdag 14 oktober 2017 van 14:00 – 16:00.  De zaal is open om 13:30. We starten precies om 14:00.

Voor wie: De lezing is bedoeld voor mensen met aanhoudende klachten om inzicht te geven over de invloed van westerse leefstijl op de gezondheid in het algemeen, en de darmen in het bijzonder en om te laten zien hoe onze integrale aanpak ook voor u wellicht een uitkomst kan bieden.

Waar:  In de opleidingsruimte van Praktijk BodySwitch Heemskerk. Rijksstraatweg 55 in Heemskerk.Praktijk voor integrale geneeskunde BodySwitch Heemskerk

Kosten:  Géén; de lezing is gratis.

Aanmelden: Er is plaats voor 50 personen. Graag van tevoren aanmelden zodat we een plaats voor u kunnen reserveren.

AANMELDEN VIA:

 

Lezing "Gezonde darmen: een goede gezondheid!" zaterdag 14 oktober 2017 - door Frank Jonkers, BodySwitch HeemskerkDOWNLOAD DE FLYER (PDF)

* Met dank aan Francis Gazenbeek voor de fotografie

Bijwonen

 
‚Äč