Lezing: Klachten vanuit de darm - Alkmaar 17 oktober

Gratis lezing dinsdagavond 17 oktober 2017: "Gezonde darm:  goede gezondheid!"

Buikpijn, verstopping of juist aanhoudende diarree, prikkelbare darm (PDS), Ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa, chronische vermoeidheid, slapeloosheid, overgewicht, diabetes, allergieën, eczeem, angst en depressie, migraine, fibromyalgie, ADD, ADHD en hormonale stoornissen. Dit zijn allemaal gezondheidsproblemen waar een zorgwekkend aantal mensen in toenemende mate onder gebukt gaan.

Mensen denken vaak met deze klachten te moeten leren leven. Maar wist u dat veel van deze klachten (mede) veroorzaakt en onderhouden worden door darmproblemen en wel te behandelen zijn?

Saskia de Keulenaar, van BodySwitch Alkmaar, vertelt over de relatie tussen de meeste westerse ziektes en de darm(flora). Zij legt uit waarom problemen in de darm zoveel invloed hebben op zowel de fysieke als mentale gezondheid van volwassenen én kinderen.

Wanneer: Dinsdagavond 17 oktober van 19:30 – 21:30.  De zaal is open om 19:15. We starten precies om 19:30.

Voor wie: De lezing is bedoeld voor mensen met aanhoudende klachten om inzicht te geven over de invloed van westerse leefstijl op de gezondheid in het algemeen, en de darmen in het bijzonder en om te laten zien hoe onze integrale aanpak waarschijnlijk ook voor u uitkomst kan bieden.
 

Waar: In wijkcentrum Mare Nostrum aan de Arubastraat 2, te Alkmaar (Zaal Oester).

Kosten:  Géén; de lezing is gratis.

Aanmelden: Graag van tevoren aanmelden zodat we een plaats voor u kunnen reserveren.

AANMELDEN VIA:

 

DOWNLOAD DE FLYER (PDF)

Bijwonen

 
‚Äč