Lezing: Klachten vanuit de darm - Badhoevedorp 14 september

Gratis lezing donderdagavond 14 september 2017: "Een gezonde darm: een goede gezondheid!"

Prikkelbare darm, ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa, overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, allergieën, eczeem, reuma, angst en depressie, migraine, fibromyalgie, ADD, ADHD en chronische vermoeidheid. Dit zijn allemaal gezondheidsproblemen waar een zorgwekkend aantal mensen in toenemende mate onder gebukt gaat.

Mensen denken vaak met deze klachten te moeten leren leven. Maar wist u dat veel van deze klachten wel te behandelen zijn op een gezonde en natuurlijke manier?

Martina Pieterse, van BodySwitch Badhoevedorp, vertelt over de relatie tussen de meeste westerse ziektes en de darm(flora). Zij legt uit waarom problemen in de darm zoveel invloed hebben op zowel de fysieke als mentale gezondheid van volwassenen én kinderen.


Wanneer: Donderdagavond 14 september van 19:30 – 21:30.  De zaal is open om 19:00. We starten precies om 19:30.
 

Voor wie: De lezing is bedoeld voor mensen met aanhoudende klachten om inzicht te geven over de invloed van westerse leefstijl op de gezondheid in het algemeen, en de darmen in het bijzonder en om te laten zien hoe onze integrale aanpak waarschijnlijk ook voor u uitkomst kan bieden.
 

Waar: In het bedrijfsverzamelgebouw Atrium (naast het nieuwe Gezondheidscentrum Badhoevedorp) aan de Sloterweg 303 in Badhoevedorp.BodySwitch Badhoevedorp is gevestigd in Gezondheidscentrum Badhoevedorp

Kosten:  Géén; de lezing is gratis.

Aanmelden: Graag van tevoren aanmelden zodat we een plaats voor u kunnen reserveren.

AANMELDEN VIA:

 

DOWNLOAD DE FLYER (PDF)

Bijwonen

 
‚Äč