Lezing: Chronische klachten, wat kunt u doen? - Badhoevedorp 24 oktober


CHRONISCHE LICHAMELIJKE KLACHTEN? HOE ONTSTAAN ZE EN WAT KUNT U ERAAN DOEN?
Gratis lezing dinsdagavond 24 oktober 2017

Prikkelbare darm, ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa, overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, allergieën, eczeem, reuma, angst en depressie, migraine, fibromyalgie, ADD, ADHD en chronische vermoeidheid. Dit zijn allemaal gezondheidsproblemen waar een zorgwekkend aantal mensen in toenemende mate onder gebukt gaat.

Mensen denken vaak met deze klachten te moeten leren leven. Maar wist u dat veel van deze klachten wel te behandelen zijn op een gezonde en natuurlijke manier?

Martina Pieterse, van BodySwitch Badhoevedorp, vertelt over de relatie tussen de meeste westerse ziektes en de darm(flora). Zij legt uit waarom problemen in de darm zoveel invloed hebben op zowel de fysieke als mentale gezondheid van volwassenen én kinderen.


Wanneer: Dinsdagavond 24 oktober van 19:30 – 21:30.  De zaal is open om 19:00. We starten precies om 19:30.
 

Voor wie: De lezing is bedoeld voor mensen met aanhoudende klachten. Martina geeft inzicht in het effect van onze westerse leefstijl op de gezondheid in het algemeen en de darmen in het bijzonder. Maak kennis met de integrale aanpak van BodySwitch, die mensen helpt om weer gezond te worden en te blijven. Gezonde voeding en leefstijl zijn de sleutel naar het oplossen van veel lichamelijke klachten.

Waar: In het bedrijfsverzamelgebouw Atrium (naast het nieuwe Gezondheidscentrum Badhoevedorp) aan de Sloterweg 303 in Badhoevedorp.BodySwitch Badhoevedorp is gevestigd in Gezondheidscentrum Badhoevedorp

Kosten:  Géén; de lezing is gratis.

Aanmelden: Graag van tevoren aanmelden zodat we een plaats voor u kunnen reserveren.

AANMELDEN VIA:

 

DOWNLOAD DE FLYER (PDF)

Bijwonen

 
‚Äč