Lezing: Klachten vanuit de darm - Nijkerk 30 mei

Gratis lezing dinsdag 30 mei 2017: "Een gezonde darm: een goede gezondheid!"

Lezing -Jerome Verbeek - BodySwitch NijkerkPrikkelbare darm, ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa, overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, allergieën, eczeem, reuma, angst en depressie, migraine, fibromyalgie, ADD, ADHD en chronische vermoeidheid. Dit zijn allemaal gezondheidsproblemen waar een zorgwekkend aantal mensen in toenemende mate onder gebukt gaan.

Mensen denken vaak met deze klachten te moeten leren leven. Maar wist u dat veel van deze klachten (mede) veroorzaakt en onderhouden worden door darmproblemen en wel te behandelen zijn?

Jerome Verbeek, integraal behandelaar bij BodySwitch Nijkerk,  vertelt over de relatie tussen de meeste westerse ziektes en de darm(flora). Hij legt uit waarom problemen in de darm zoveel invloed hebben op zowel de fysieke als mentale gezondheid van volwassenen én kinderen. 


Wanneer: Dinsdagavond 30 mei van 19:30 – 21:30.  De zaal is open om 19:15. We starten precies om 19:30.

Voor wie: De lezing is bedoeld voor mensen met aanhoudende klachten om inzicht te geven over de invloed van westerse leefstijl op de gezondheid in het algemeen, en de darmen in het bijzonder en om te laten zien hoe onze integrale aanpak waarschijnlijk ook voor u uitkomst kan bieden.

Waar:  In het kinderopvangcentrum van Nautilus Health Club aan de Oude Barneveldseweg 65c in NijkerkBodySwitch Nijkerk werkt samen met Nautilus om u deze lezing kosteloos aan te bieden!

Kosten:  Géén; de lezing is gratis.

Aanmelden: Er is plaats voor 35 personen. Graag van tevoren aanmelden zodat we een plaats voor u kunnen reserveren.

AANMELDEN VIA:

 

Lezing buikklachten en onbegrepen klachten vanuit de darmen 30 mei 2017 door Jerome Verbeek, BodySwitch NijkerkDOWNLOAD DE FLYER (PDF)

Bijwonen

 
‚Äč