Tarieven

Soort behandeling Kosten
Consult  25 minuten € 55,-
Consult 50 minuten € 110,-
Telefonisch of e-mail consult (1 - 12 minuten) € 27,50
Telefonisch of e-mail consult (12 - 25 minuten)  
€ 55,-
1e Consult (Intake) tot max. 75 min.(incl. bijkomende werkzaamheden).  € 145,-
2e Consult (bespreken behandelplan) tot max. 75 min.  € 145,-
Kosten aanvraag en behandeling bloed- of fecesonderzoek (per onderzoek), indien noodzakelijk. (aanvraag, interpretatie en evt. contact n.a.v. de uitslagen € 47,50
Opstellen persoonlijk behandel- en/of suppletieplan. Bij complexiteit kunnen extra kosten worden berekend. € 145,-
Opstellen persoonlijk voedingsplan € 105,-

Kosten voor laboratoriumdiagnostiek zijn afhankelijk van de uit te voeren onderzoeken. Dit wordt vooraf met u besproken.

 

Tarieven per 1 januari 2016.

  • Indien u een aanvullende zorgpolis hebt, komt u in de meeste gevallen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding van de consulten. Kijk voor meer informatie bij vergoeding. BodySwitch is nimmer aansprakelijk voor het wel of niet vergoed krijgen van behandelingen.
  • Als cliënt krijgt u korting op eventueel benodigde voedingssupplementen.
  • Tijdens iedere afspraak krijgt u een factuur mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Vergoeding

BodySwitch is aangesloten bij de MBOG (Maatschappij ter bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde). De beroepsvereniging controleert haar leden op voldoende opleiding en regelmatige bijscholing. Praktijk BodySwitch is geregistreerd als officieel zorgaanbieder.

Behandelingen worden zonder verwijsbrief van de huisarts door de meeste aanvullende verzekeringen vergoed. Of u voor vergoeding in aanmerking komt en wat de hoogte is van de vergoeding hangt af van uw zorgverzekeraar en uw zorgpolis. BodySwitch is niet aansprakelijk voor het wel of niet vergoeden. Kijkt u dus zelf uw polisvoorwaarden goed na.

Tijdens iedere afspraak krijgt u een factuur mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. De factuur van een  ‘Orthomoleculair consult’ heeft geen invloed op het eigen risico van de basisverzekering.

Overzicht vergoedingen

Verhindering

Consulten dienen op de afgesproken tijd gevolgd te worden. Wacht- en uitlooptijden zijn in principe niet mogelijk. Dit laatste om ieder zijn/haar tijd te kunnen waarborgen. Annuleringen dienen uiterlijk 48 uur van tevoren - buiten het weekend -  plaats te vinden. BodySwitch  is genoodzaakt om de kosten voor een niet tijdige annulering 100% in rekening te brengen.

De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Betaling

Kosten dienen direct te worden afgerekend.
Bij voorkeur per pintransactie.

U ontvangt per bezoek een factuur.

‚Äč