Tarieven

Soort behandeling Kosten
Consult  max 25 minuten (minimale tijd) * € 55,-
Consult max 50 minuten * € 110,-
* De tarieven gelden voor persoonlijke, telefonische en Skype consultaties  
   
 
1e Consult (Intake) tot max. 75 min.(incl. bijkomende werkzaamheden). Bij complexere- en auto-immuun ziektebeelden kan een lang consult (tot max. 105 min) van toepassing zijn. € 145,-
of € 210,-
2e Consult (bespreken behandelplan) tot max. 75 min. Bij complexere- en auto-immuun ziektebeelden kan een lang consult (tot max. 105 min) van toepassing zijn.

€ 145,-
of  € 210,-

Kosten aanvraag en behandeling bloed- of fecesonderzoek (per onderzoek), indien noodzakelijk. (aanvraag, interpretatie en evt. contact n.a.v. de uitslagen € 47,50
Opstellen persoonlijk behandel- en/of suppletieplan. Bij complexiteit kunnen extra kosten worden berekend. € 145,-
Opstellen persoonlijk voedingsplan € 105,-

Consulten per Email zijn niet meer mogelijk.

Tijdens het intakeconsult ontvangt u een maatwerk stappenplan en kostenraming zodat u een duidelijk beeld heeft van de initiële kosten zoals onze werkzaamheden en de kosten voor laboratoriumdiagnostiek.

 

Tarieven per 1 januari 2017.

  • Indien u een aanvullende zorgpolis hebt, komt u in de meeste gevallen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding van de consulten. Kijk voor meer informatie bij vergoeding. BodySwitch is nimmer aansprakelijk voor het wel of niet vergoed krijgen van behandelingen.
  • Als cliënt krijgt u korting op eventueel benodigde voedingssupplementen.
  • Tijdens iedere afspraak krijgt u een factuur mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Vergoeding

BodySwitch is aangesloten bij de MBOG (Maatschappij ter bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde). De beroepsvereniging controleert haar leden op voldoende opleiding en regelmatige bijscholing. Praktijk BodySwitch is geregistreerd als officieel zorgaanbieder.

Behandelingen worden zonder verwijsbrief van de huisarts door de meeste aanvullende verzekeringen vergoed. Of u voor vergoeding in aanmerking komt en wat de hoogte is van de vergoeding hangt af van uw zorgverzekeraar en uw zorgpolis. BodySwitch is niet aansprakelijk voor het wel of niet vergoeden. Kijkt u dus zelf uw polisvoorwaarden goed na.

Tijdens iedere afspraak krijgt u een factuur mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. De factuur van een  ‘Orthomoleculair consult’ heeft geen invloed op het eigen risico van de basisverzekering.

Overzicht vergoedingen

Verhindering

Consulten dienen op de afgesproken tijd gevolgd te worden. Wacht- en uitlooptijden zijn in principe niet mogelijk. Dit laatste om ieder zijn/haar tijd te kunnen waarborgen. Annuleringen dienen uiterlijk 48 uur van tevoren - buiten het weekend -  plaats te vinden. BodySwitch  is genoodzaakt om de kosten voor een niet tijdige annulering 100% in rekening te brengen.

De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Betaling

Kosten dienen direct te worden afgerekend.
Bij voorkeur per pintransactie.

U ontvangt per bezoek een factuur.

‚Äč