Sabine Slob – Orthomoleculair therapeut Gilze-Rijen

Orthomoleculair therapeut Gilze-Rijen: Sabine Slob

De basis voor mijn kennis en ervaring als Orthomoleculair therapeut is gelegd in de tijd dat ik een adviesfunctie vervulde voor diverse bedrijven op gebied van leefstijlgeneeskunde. Sinds 2011 adviseer ik mijn eigen cliënten, eerst in Gouda nu in Rijen.

Als orthomoleculair therapeut geef ik voedingsadviezen en praktische lifestyle-tips aan mannen en vrouwen met gezondheidsklachten zoals chronische vermoeidheid, darmproblemen en hormonale klachten. Het doel is dat zij weer energie vol en klachtenvrij door het leven gaan.

Voordat je bij mij komt vul je thuis eerst een uitgebreide vragenlijst in die we tijdens het eerste consult bespreken. Verder kijken we naar je voedings- en leefpatroon, maar ook naar de emotionele en mentale aspecten die een rol kunnen spelen. Daarbij kijken we ook naar eventuele genetische invloeden en de rol van omgevingsfactoren.

Meten is weten; laboratoriumonderzoek zoals bijvoorbeeld bloed- en ontlastingsonderzoek maken het plaatje compleet.

Uit al deze informatie maak ik een uitgebreid persoonlijk behandelplan met voedingsschema’s, leefstijl- en suppletieadviezen, die we gedetailleerd bespreken. Na ongeveer 4 tot 6 weken plannen we een vervolgconsult, waarin we de resultaten van de behandeling bespreken.

Mijn aanpak is heel persoonlijk, want ieder mens is tenslotte uniek!

Heb je gezondheid klachten of wil je meer weten? Neem dan contact op.

Neem contact op met onze orthomoleculair therapeut in Gilze-Rijen, Sabine helpt je graag verder.

JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.