BodySwitch Haaglanden - Orthomoleculair Therapeut & Specialist in Long-Covid

Beter herstellen van Long COVID?

Welkom bij BodySwitch Haaglanden: Orthomoleculair therapeut, gevestigd in Nootdorp. Behandeling is zowel op locatie als online mogelijk.

Heb jij (chronische) gezondheidsklachten, een verzwakt immuunsysteem, Long COVID of psychische problemen? Kom dan naar BodySwitch Haaglanden.

Mijn naam is Steffen van Heyningen en ik werk met enthousiasme als orthomoleculair therapeut bij BodySwitch Haaglanden.

Ik help mensen met zowel chronische als kortdurende gezondheidsklachten. Ook mensen die binnen de reguliere gezondheidszorg zijn vastgelopen.

Specialist in Long COVID-behandelingen en herstel bij een verzwakt immuunsysteem

In het bijzonder help ik mensen met Long COVID klachten en een verzwakt immuunsysteem. Beide zijn goed te behandelen met interventies en leefstijlaanpassingen, zoals: gezonde voeding, beweging, ontspanning en inzetten van supplementen. Graag help ik jou hierbij.

Een persoonlijk behandelplan op maat

In mijn werk vind ik het erg belangrijk om servicegericht te werken en de hulpvraag van de klant centraal te stellen. Daarom werk ik altijd met een persoonlijk behandelplan, afgestemd op het verbeteren van jouw gezondheid.

Ik geloof in een allesomvattende aanpak van gezondheidsklachten. Daarbij is mijn behandeling, net als de behandeling van andere BodySwitch-specialisten, gericht op het bestrijden van de oorzaak van jouw klachten, en niet de symptomen.

Wil jij dit ook? Meld je dan gratis aan voor een adviesgesprek van 15 minuten. Tijdens ons gesprek beantwoord ik jouw vragen en bespreken we hoe ik je kan helpen.

Orthomoleculair therapeut Haaglanden: Steffen van Heyningen

Mijn visie: ik geloof ik in een allesomvattende, ofwel holistische, aanpak van gezondheidsklachten. Het lichaam is in staat om met de juiste ondersteuning veel klachten zelf te verhelpen. Door de juiste interventies en de kern van het probleem aan te pakken kan dit proces worden versneld.

Graag help ik jou als orthomoleculair therapeut bij dit proces. Wil je meer weten? Meld je dan aan voor een  gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten.

Overview

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Ut dui nunc dignissim massa blandit sit quam condimentum ac. Et parturient sagittis vivamus scelerisque hendrerit convallis iaculis. Turpis at vulputate gravida viverra aliquam sagittis. Potenti viverra vel nulla in enim. Sagittis elementum faucibus aenean ultricies leo. Ultrices iaculis vestibulum vel pretium ac a sapien. Varius eleifend enim morbi praesent dui justo malesuada orci. Consequat et purus ipsum massa tortor sed donec mattis. Enim velit id semper pharetra.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Quis blandit pellentesque pharetra interdum tincidunt egestas ut volutpat aliquet. Ultrices fermentum dui posuere rutrum facilisi accumsan. Fermentum consectetur morbi ultricies sit quis morbi suspendisse facilisis arcu. Ullamcorper non lectus elit tincidunt mollis vel enim leo semper.

 • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.
 • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.
 • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.

Openingstijden

Op afspraak

Op afspraak


Beroepsvereniging
CAT

Lidnummer
87352022-10-28

Tarieven BodySwitch Haaglanden

Bekijk via onderstaande link het overzicht van alle actuele behandelingen en tarieven.

Specialist in Long COVID

Ik ben begin 2022 besmet geraakt met COVID, waar ik na een aantal maanden nog steeds klachten van had. Omdat deze klachten deels mijn dagelijks functioneren beïnvloedden, ben ik me gaan verdiepen in Long COVID. Ik heb orthomoleculaire therapie toegepast om me weer vitaal en gezond te voelen. Ik kan jou hier ook bij helpen.

 • Kom achter de oorzaak van jouw klachten
 • Krijg een persoonlijk plan om jouw klachten te verhelpen
 • Voel je stap voor stap weer de oude van voor je klachten (of zelfs beter)
 • Reken af met Long COVID klachten

Professionele hulp bij het versterken van je immuunsysteem

Ben je vaak ziek of regelmatig verkouden? Dan kan het zijn dat jouw immuunsysteem (het afweersysteem van ons lichaam) minder goed werkt.

Ons lichaam is normaal gesproken prima in staat om onszelf te verdedigen tegen ziekteverwerkers. Alleen moeten we soms ons immuunsysteem een handje helpen en versterken.

Ik kan je goed en effectief helpen om ziekteverwerkers de baas te worden en je immuunsysteem te versterken. Dit doe ik met een persoonlijk plan van aanpak, hiervoor ga ik samen met jou op zoek naar de oorzaak van het probleem.

Ben jij vaak ziek, wil je weten hoe dit komt en wil je van het probleem af? Neem dan vrijblijvend contact op om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Ook behandelingen mogelijk voor patiënten met psychische aandoeningen

Als verpleegkundige binnen de psychiatrie ondersteun ik cliënten o.a. bij het aanpassen van hun voedingspatroon en leefstijl.

De cliënten die bereid zijn hun leefstijl aan te passen, gaan er niet alleen fysiek op voorruit maar ook mentaal.

Ben jij bekend met AD(H)D of depressie? Neem dan vrijblijvend contact op om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Tarieven BodySwitch Haaglanden

Consulten

Telefonisch consult (max. 15 min)

€ 27,50,-

1e Intakeconsult standaard (ca. 75 min)

 • Online vragenlijst
 • Voedingsdagboek
€ 145,-

Aanvraag laboratoriumonderzoek

Aanvraag bloed- of fecesonderzoek (per onderzoek)

 • Aanvraag laboratorium onderzoek (in overleg)
 • Analyse van de resultaten van het onderzoek
 • Toelichting op de resultaten van het onderzoek
€ 47,50,-

Persoonlijke plannen

Opstellen persoonlijk behandelplan (standaard)

€ 145,-

Opstellen persoonlijk voedingsplan

€ 105,-

Consulten

Consult kort of telefonisch (max. 25 min.)

€ 55,-

Consult standaard (max. 50 min.)

€ 110,-

Consult lang/Bespreken behandelplan standaard (max. 75 min)

€ 145,-

Contact

Heb je gezondheidsklachten? Maak dan een afspraak met: BodySwitch Haaglanden!

JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.