BodySwitch Voor Zorgverleners

U wilt het beste voor uw cliënten. U constateert (chronische) klachten of bijwerkingen van medicijnen, laat onderzoeken uitvoeren, maar een duidelijke klinische diagnose blijft uit.  De klachten houden aan, in het ergste geval verergeren ze.

Toch kunt is het mogelijk om uw cliënten te helpen door hen kennismaken te laten maken met BodySwitch, praktijken voor integrale behandeling en leefstijlgeneeskunde.
Orthomoleculaire voeding en voedingssupplementen kunnen in het algemeen zonder problemen gebruikt worden naast andere behandelingen zoals regulier geneeskundige behandelingen.
Orthomoleculaire middelen en reguliere medicatie beïnvloeden elkaars werking, meestal in positieve zin. Vanzelfsprekend is het van belang dat de samenwerking hiervan wordt besproken. Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging zodat we van gedachten kunnen wisselen.

Zoekt u als behandelaar of praktijk zelf naar bredere mogelijkheden om uw cliënten te helpen? Graag nodigen wij u dan uit voor een kennismakingsgesprek.

Meer weten?  Kijk dan op op onze franchisepagina.

Wij wensen u ook een hele goede gezondheid toe!

In de Praktijk

BodySwitch ontvangt veel cliënten met (een combinatie van) klachten als obesitas, diabetes, hart- en vaatziekten, burn-out, chronische vermoeidheid, reuma, maag-en darmklachten, slaapproblemen of andere veelvoorkomende klachten. Ziekteverschijnselen kunnen het gevolg zijn van fysieke of emotionele onbalans. Een BodySwitch behandeling komt via uitgebreide analyse en laboratoriumonderzoek tot de oorzaak van de klachten en richt zich op het herstellen van deze balans. De pijlers van BodySwitch zijn mindset, beweging, voeding en suppletie. Ieder mens is uniek. BodySwitch stelt een persoonlijke behandelplan op, met als doel de oorzaken weg te nemen en het zelfherstellende vermogen van het lichaam te ondersteunen.

Cliënt Centraal

BodySwitch is aangesloten bij de MBOG (Maatschappij ter bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde). Uw cliënt heeft geen doorverwijzing van een zorgverlener nodig om zich bij BodySwitch te laten behandelen. Uiteraard is het in het belang van de cliënt als er een samenwerking plaatsvindt tussen de reguliere zorgverlener en de BodySwitch consulent.

Ons doel blijft hetzelfde: cliënten met een gezond, kwalitatief beter leven.