Bevestiging van je aanmelding

Bedankt voor je aanmelding bij BodySwitch!

Je ontvangt ook een e-mail ter bevestiging van je aanmelding of met het e-book wat je hebt aangevraagd. Eén van onze beschikbare specialisten zal binnenkort telefonisch of per mail contact met je opnemen om je verder te helpen.

Wil je liever zelf bepalen wanneer we je vrijblijvend bellen voor een eerste adviesgesprek of toelichting op onze aanpak ? Plan dan via deze link https://calendly.com/bodyswitch een afspraak in onze agenda.  Onze specialist beantwoordt graag jouw vragen en vertelt of en hoe wij kunnen helpen.

Mocht je tussentijds vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via info@bodyswitch.nl of bel ons op 088-0102300.

Met gezonde groet,

BodySwitch Nederland

Meer over BodySwitch, wie zijn wij en wat doen wij?

BodySwitch is een organisatie met praktijken voor leefstijlgeneeskunde, inmiddels zestien praktijken verspreid over Nederland. Onze organisatie bestaat uit een team van orthomoleculaire artsen en therapeuten die samenwerken om jou van je gezondheidsklachten af te helpen en je te helpen bij het krijgen van een betere gezondheid. Onze doelstelling is om zoveel mogelijk mensen te helpen om ‘Natuurlijk gezond’ te worden. Daarom werken in onze vestigingen uitsluitend gespecialiseerde artsen en therapeuten die zijn aangesloten bij de beroepsvereniging met de hoogste toelatingseisen MBOG. Zij helpen je de oorzaak van je klachten op te sporen, de balans van je lichaam te herstellen, en dit alles op basis van een op maat gemaakt persoonlijk behandelplan.

En zij staan klaar om ook jou te helpen!

Waarom BodySwitch?

Zoveel mogelijk mensen helpen om ‘Natuurlijk Gezond’ te worden en te blijven. Daar staan wij voor en dat is ons doel. Dit doen wij inmiddels al meer dan 10 jaar en wij hebben veel tevreden cliënten mogen helpen.

BodySwitch is er voor mensen die al jaren tobben met hun gezondheid en graag van hun klachten af willen. Ook helpen we graag mensen die gezonder willen leven en zich fitter willen voelen. Vanuit onze behandeling willen wij een cruciale bijdrage leveren aan het levensgeluk van jou en al onze andere klanten.

Gezonde voeding en leefstijl zijn het fundament van onze behandelingen en onze aanpak.

Vanuit onze visie gaan wij altijd eerst op zoek naar de oorzaak van jouw klachten, zodat we het probleem vanuit de kern kunnen behandelen. Dat is was BodySwitch uniek maakt.

Wij behandelen jou klachten vanuit de kern. Het fundament van onze behandeling is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en orthomoleculaire geneeskunde, en bestaat uit vier kernwaarden:

  1. Resultaat gericht: doelstelling is onze cliënten van hun gezondheidsklachten afhelpen
  2. Klant staat centraal: uniek en persoonlijk behandelplan
  3. Wetenschappelijk onderbouwd: ‘evidence based’
  4. Transparant: eerlijk en open

Gezonde voeding en leefstijl vormen de sleutel.

Gezonde voeding en leefstijl zijn de sleutel naar het oplossen van veel lichamelijke en mentale klachten. En chronische ziektes zijn vaak te voorkomen of om te keren door gezonder te eten en bewuster te leven.

Daarom streven wij ernaar om dé toonaangevende zorgaanbieder en autoriteit te zijn op het gebied van leefstijlgeneeskunde.

BodySwitch – Jouw Switch naar een betere gezondheid

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.