logo

Franchise worden bij BodySwitch?

Je eigen BodySwitch praktijk

Bouw jij samen met ons de volgende BodySwitch praktijk op?

BodySwitch is een franchiseorganisatie voor (orthomoleculaire) leefstijlgeneeskunde. Wij helpen mensen om op natuurlijke wijze weer gezond en fit te worden.

Wij hebben de afgelopen jaren een unieke succesvolle formule ontwikkeld voor orthomoleculair therapeuten en artsen. Onze gedreven therapeuten zijn inmiddels ruim 10 jaar actief met deze aanpak en hebben al meer dan 3.000 cliënten van hun klachten afgeholpen. Wij willen onze aanpak verder uitrollen en vestigingen openen in heel Nederland. Nederland telt in 2021 bijna 9  miljoen chronisch zieken. Het is onze ambitie dit tij te keren en zoveel mogelijk mensen te helpen om ‘Natuurlijk Gezond’ te worden én te blijven.

Ben je geïnteresseerd om samen met ons een eigen BodySwitch praktijk in je woonplaats op te bouwen? Neem dan contact met ons op!

Wat zijn de voordelen voor franchisenemers?

Wij stellen onze unieke formule ter beschikking aan orthomoleculair therapeuten en artsen in de vorm van een franchise. Zij maken gebruik van het concept en het merk BodySwitch. De franchisenemers zijn zelfstandig ondernemers, maar omringd door collega therapeuten. Je wordt ondersteund en ontzorgd door de centrale franchiseorganisatie. We bieden ondersteuning voor én na de start van je praktijk op het gebied van:

 • De inrichting van je praktijk
 • Marketing, communicatie en verkoop
 • Administratie en IT-systemen
 • Opleiding en training
 • Kennis en kennisdeling
 • Inkoop (schaalvoordelen)

Het voordeel voor jouw als franchisenemer is dat je jezoveel mogelijk kunt richten op je kernactiviteit: het behandelen en begeleiden van je klanten naar een goede gezondheid. Als je je eigen praktijk van BodySwitch opent, doorloop je een intensief en individueel stage- en trainingsprogramma. Daarna ga je zo snel mogelijk aan de slag met het behandelen en begeleiden van je klanten.

Heb je al een eigen bestaande praktijk? Dan kan het aansluiten bij BodySwitch ook voor jou veel voordelen bieden. We gaan graag in een persoonlijk gesprek nader in op de mogelijkheden.

Wie zoeken we?

Wij groeien snel en zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor onze franchisenemers, die met het concept van BodySwitch aan de slag willen. Ondernemende en gedreven Orthomoleculair geschoolde artsen of therapeuten, die de klant centraal stellen. Op zoek willen gaan naar de oorzaak van de klachten en mensen intensief begeleiden om hun gezondheid terug te krijgen.

Het profiel voor een succesvolle franchisenemer kenmerkt zich als volgt:

 1. Je bent (binnenkort) aangesloten bij de beroepsvereniging voor orthomoleculaire geneeskunde MBOG (incl. Medische Basiskennis volgens Plato-norm 2017)
 2. Ervaring in de zorg als arts of therapeut is een pré
 3. Klantgericht, sociaal vaardig en empathisch
 4. Analytische instelling en gezonde nieuwsgierigheid
 5. Ondernemend, gedreven, passie voor dit vakgebied

Interesse?
Ben je enthousiast over het BodySwitch concept en wil je graag meer weten over de mogelijkheden om de visie van BodySwitch in je regio uit te rollen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

BODYSWITCH ZAKELIJK

BodySwitch biedt dienstverlening op maat voor bedrijven en medewerkers