Samenwerken of aansluiten bij BodySwitch?

Je eigen BodySwitch praktijk starten of aansluiten bij ons netwerk?

Bouw jij samen met ons de volgende BodySwitch praktijk op of wil je met ons samenwerken?

 

BodySwitch is een netwerk van samenwerkende praktijken met specialisten  in de (orthomoleculaire) leefstijlgeneeskunde. Wij helpen mensen om op natuurlijke wijze weer gezond en fit te worden.

 

Wij hebben de afgelopen jaren een unieke succesvolle formule ontwikkeld voor orthomoleculair therapeuten en artsen. Onze gedreven specialisten zijn inmiddels ruim 10 jaar actief met deze aanpak en hebben al meer dan 4.000 cliënten van hun klachten afgeholpen. Wij willen onze aanpak verder uitrollen en vestigingen openen in heel Nederland. Nederland telt in 2023 ruim 9  miljoen chronisch zieken. Het is onze ambitie dit tij te keren en zoveel mogelijk mensen te helpen om ‘Natuurlijk Gezond’ te worden én te blijven.

 

Ben je geïnteresseerd om samen met ons een succesvolle eigen BodySwitch praktijk in je woonplaats op te bouwen ? Of te horen hoe je met je eigen praktijk met BodySwitch kunt samenwerken ? Neem dan contact met ons op! Of plan direct in onze agenda een afspraak

Wat zijn de voordelen voor aangesloten praktijken ?

Wij stellen onze unieke formule ter beschikking aan orthomoleculair therapeuten en artsen in de vorm van een cafetaria model gebaseerd op wensen en behoefte.

 

Samen staan aangesloten praktijken er sterker voor dan in hun eentje: hoog bereik van potentiële cliënten via website en social media campagnes, ondersteuning op veel vlakken van de praktijkvoering (bespaart tijd, verhoogt kwaliteit), toegang tot meer inhoudelijke kennis en ervaring, gebruik van geautomatiseerd platform en procesbegeleiding bij een behandeltraject, beveiligde communicatie met cliënten, verdienmodel middels partnerships, betere zorg voor onze cliënten door intensieve onderlinge uitwisseling van inzichten,  gezamenlijk inter-collegiaal casusoverleg, professionele opslag van medische gegevens, etc.

 

Wil je als praktijk niet van alle faciliteiten gebruik maken, dan biedt BodySwitch daar  flexibele partnerships voor aan. Meer weten ? Plan hier je vrijblijvende kennismakingsgesprek.

 

De meest vergaande vorm van samenwerking is franchise. Franchisenemers maken gebruik van het concept en het merk BodySwitch. De franchisenemers zijn zelfstandig ondernemers, maar omringd door collega artsen en therapeuten. Je wordt dan op alle mogelijke terreinen ondersteund en ontzorgd door de centrale franchiseorganisatie. We bieden ondersteuning voor én na de start van je praktijk op het gebied van:

 

 • De inrichting van je praktijk
 • Marketing, communicatie en leadgeneratie
 • Administratie en IT-systemen
 • Opleiding en training
 • Kennis en kennisdeling
 • Inkoop (verdienmodel en schaalvoordelen)

 

Als je je eigen praktijk van BodySwitch opent, kun je kiezen voor een intensief en individueel stage- en trainingsprogramma. Daarna ga je zo snel mogelijk aan de slag met het behandelen en begeleiden van je klanten.

 

Heb je al een eigen bestaande praktijk? Dan kan het aansluiten bij BodySwitch ook voor jou veel voordelen bieden. We gaan graag in een persoonlijk gesprek nader in op de mogelijkheden.

Wie zoeken we?

Wij groeien snel en zijn dringend op zoek naar uitbreiding van ons netwerk met nieuwe collega’s.

 

Ondernemende en gedreven orthomoleculair en/of integraal geschoolde artsen of therapeuten, die de klant centraal stellen. Op zoek willen gaan naar de oorzaak van de klachten en mensen intensief begeleiden om hun gezondheid terug te krijgen.

 

Het profiel voor een nieuwe collega kenmerkt zich als volgt:

 

 1. Je bent (binnenkort) aangesloten bij de beroepsvereniging voor orthomoleculaire geneeskunde MBOG (incl. Medische Basiskennis volgens Plato-norm 2017), of je bent BIG-geregistreerd. Indien aangesloten bij een andere beroepsvereniging, is BodySwitch lidmaatschap ook mogelijk.
 2. Ervaring in de zorg als arts of therapeut is een pré
 3. Klantgericht, sociaal vaardig en empathisch
 4. Analytische instelling en gezonde nieuwsgierigheid
 5. Ondernemend, gedreven, passie voor dit vakgebied

Interesse?
Ben je enthousiast over het BodySwitch concept en wil je graag meer weten over de mogelijkheden om de visie van BodySwitch in je regio uit te rollen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

   BODYSWITCH ZAKELIJK

   BodySwitch biedt dienstverlening op maat voor bedrijven en medewerkers