BodySwitch@Work – Voor een healthy office!

Hoe gezond is uw organisatie?

De Healthy office, is jouw bedrijf al gezond? Want, vitale en gezonde medewerkers maken het verschil. Zij zijn blijer, productiever, creatiever en kosten minder dan medewerkers die niet fit zijn of uitvallen. BodySwitch helpt organisaties gezonder en fitter te worden en zo duurzaam beter te presteren. Dit doen wij met onze unieke aanpak: BodySwitch@Work!

 

Een gezonde organisatie met fitte medewerkers presteert beter, heeft meer energie en een grotere slagkracht. Het is in deze tijd een grote uitdaging om fit en gezond te blijven in een wereld die steeds ongezonder wordt. Een zittend beroep, toenemende werkdruk en verkeerde voeding zijn factoren die werknemers ziek kunnen maken.

 

BodySwitch kan hier verandering in brengen. Wij helpen u graag bij de Switch naar een gezondere organisatie!

Aanbod BodySwitch@Work – Voor een Healthy office!

Wij hebben een uiteenlopend aanbod om u te helpen bij de Switch naar een gezondere organisatie, de ‘healthy office’. Afhankelijk van uw behoefte en uw doelstellingen, bieden wij u lezingen, workshops en masterclasses om uw medewerkers te informeren en motiveren om fitter en gezonder te worden. Wij begeleiden ook individuele medewerkers die langdurig uitvallen of dreigen uit te vallen.

 

BodySwitch@Work is er op gericht uw organisatie stap voor stap om te switchen naar een gezonde organisatie met een healthy office.

Investeren in gezondheid loont

Uit onderzoek blijkt dat aandacht voor vitale medewerkers leidt tot 5 procent verhoging in productiviteit en een daling van het verzuim met 15 procent (MKB Servicedesk). Het levert voor de werkgever daarom direct een financieel voordeel op.

 

Een zieke medewerker kost u gemiddeld tussen de € 200,- en € 400,- per dag. Elke euro die een werkgever besteedt aan de gezonde leefstijl van een medewerker, levert 3 euro aan kostenbesparing op de ziekteverzuimkosten op (bron: Medisch Contact). Bovendien zorgt aandacht voor vitaliteit voor een beter werkklimaat en minder verloop.

Nieuws, blogs en tips

BodySwitch@work neemt in deze half uur durende Webinar jou en je collega's mee in de do’s en dont’s ter verbetering van je gezondheid en verhoging van je weerstand. Onze leefstijldeskundige geeft daarbij praktische tips en bruikbare trucs over voeding en leeftstijl waar je zo mee aan de slag kunt.
Simpele maar effectieve workouts tijdens je werk? Ze bestaan! Ga de zitziekte te lijf met Desk-ercise. Het is niet alleen goed voor je gezondheid maar ook voor je brein en je productiviteit. We publiceren 45 tips: dit is deel 9 van de 9.
Simpele maar effectieve workouts tijdens je werk? Ze bestaan! Ga de zitziekte te lijf met Desk-ercise. Het is niet alleen goed voor je gezondheid maar ook voor je brein en je productiviteit. We publiceren 45 tips: dit is deel 8 van de 9.
Simpele maar effectieve workouts tijdens je werk? Ze bestaan! Ga de zitziekte te lijf met Desk-ercise. Het is niet alleen goed voor je gezondheid maar ook voor je brein en je productiviteit. We publiceren 45 tips: dit is deel 7 van de 9.
Simpele maar effectieve workouts tijdens je werk? Ze bestaan! Ga de zitziekte te lijf met Desk-ercise. Het is niet alleen goed voor je gezondheid maar ook voor je brein en je productiviteit. We publiceren 45 tips: dit is deel 6 van de 9.
Simpele maar effectieve workouts tijdens je werk? Ze bestaan! Ga de zitziekte te lijf met Deskercise. Het is niet alleen goed voor je gezondheid maar ook voor je brein en je productiviteit. We publiceren 45 tips: dit is deel 5 van de 9.
Simpele maar effectieve workouts tijdens je werk? Ze bestaan! Ga de zitziekte te lijf met Deskercise. Het is niet alleen goed voor je gezondheid maar ook voor je brein en je productiviteit. We publiceren 45 tips: dit is deel 4 van de 9.
Simpele maar effectieve workouts tijdens je werk? Ze bestaan! Ga de zitziekte te lijf met Deskercise. Het is niet alleen goed voor je gezondheid maar ook voor je brein en je productiviteit. We publiceren 45 tips: dit is deel 3 van de 9.
Simpele maar effectieve workouts tijdens je werk? Ze bestaan! Ga de zitziekte te lijf met Desk-ercise. Het is niet alleen goed voor je gezondheid maar ook voor je brein en je productiviteit. We publiceren 45 tips: dit is deel 2 van de 9.
Simpele maar effectieve workouts tijdens je werk? Ze bestaan! Ga de zitziekte te lijf met Desk-ercise. Het is niet alleen goed voor je gezondheid maar ook voor je brein en je productiviteit. We publiceren 45 tips: dit is deel 1 van de 9.

BODYSWITCH ZAKELIJK

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.