Re-integratie

Re-integratie

Iedere organisatie heeft te maken met verzuim. Als medewerkers een paar dagen per jaar ziek zijn, dan zijn de gevolgen te overzien. Een groter probleem is het, als medewerkers langdurig ziek zijn. De afgelopen jaren is het aantal chronisch zieken fors gestegen. In 2017 heeft 50% van de Nederlandse bevolking een chronische aandoening. Dit percentage neemt de komende jaren verder toe. Steeds meer medewerkers zullen langdurig uitvallen als gevolg van een chronische ziekte. Dit is een probleem voor de werknemer, maar zeker ook voor u als werkgever.

 

De overheid heeft via de Wet Verbetering Poortwachter geregeld dat werkgever en werknemer beiden verantwoordelijk zijn voor de snelle terugkeer naar werk. De redenen voor behandeling verschillen per werknemer, maar vaststaat dat klachten sneller overgaan en betere resultaten bereikt worden, als u kiest voor een integrale aanpak.

Wat kan BodySwitch doen voor uw zieke medewerker?

BodySwitch behandelt mensen, die al jarenlang last hebben van gezondheidsklachten. Zij hebben vaak al van alles geprobeerd, maar niets helpt. Of mensen die al tijden (zware) medicijnen gebruiken en hier heel graag van af willen. Met onze unieke aanpak hebben we al veel mensen van hun gezondheidsklachten afgeholpen.

 

Wij bieden een individueel behandeltraject aan medewerkers die langdurig ziek zijn. Uitgangspunt van onze behandeling is gezonde voeding en leefstijl. Uw medewerker gaat zich al snel na de start van het behandeltraject fitter en gezonder voelen.

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      BODYSWITCH ZAKELIJK

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.