Behandeltrajecten BodySwitch

Behandeltrajecten BodySwitch

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om van je klachten af te komen? Maak dan een afspraak met de praktijk bij jou in de buurt. Samen met jou kijken we welk behandeltraject het beste bij jou past.

 

✓ Geen wachtlijsten
✓ Met of zonder verwijzing van de huisarts
✓ Aanpakken van de oorzaak van de klachten
✓ Orthomoleculaire, natuurlijke aanpak

 

Voor iedereen het juiste traject 
Heb je gezondheidsklachten en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? We stemmen het behandeltraject af op jouw persoonlijke situatie. We werken met verschillende behandeltrajecten, die bestaan uit onderzoeken, consulten en behandelplannen. Maar je kunt ook komen voor alleen een consult (klik hier voor de losse tarieven).

 

We hebben drie verschillende behandeltrajecten, die je kunt aanvullen met losse onderzoeken of onderdelen.

Wat is een ‘Persoonlijk behandeladvies’?
Tijdens het eerste gesprek bespreekt de therapeut de antwoorden van jouw ingestuurde vragenlijst, voedingsdagboek en eventueel recente labonderzoeken met je. Je krijgt advies over jouw gezondheidssituatie en uitleg over de oorzaak van je klachten. Indien mogelijk, krijg je alvast een aantal tips mee voor ‘quick wins’ voor het verbeteren van je gezondheid. Tevens adviseren wij welk BodySwitch traject het beste bij je past. Dit is altijd vrijblijvend.
 
Wat bedoelen we met ‘Onderzoeken’?
Met de uitslagen uit onze onderzoeken krijgen we inzicht in o.a. je verteringscapaciteit en voedingsintoleranties. Afhankelijk van welke onderzoeken je laat doen, kunnen we ook kennis krijgen over de status van jouw darmflora, voedingstekorten, hormonen en jouw immuniteit. Op basis van deze inzichten kunnen we jouw persoonlijke behandelplan gaan opstellen. Je kunt er altijd voor kiezen om het behandeltraject pas te starten, nadat je de uitslagen van de onderzoeken hebt ontvangen. Je hebt op elk moment de mogelijkheid om het gezondheidstraject tussentijds te onderbreken of te stoppen.
 
Wat is een ‘Persoonlijk behandelplan’?
Er komt soms veel kijken bij het aanpassen van je leefgewoontes. Daarom is het goed om deze informatie helder en concreet op papier te hebben staan. Afhankelijk van jouw huidige leefstijl stellen we jouw persoonlijke behandelplan op. Zo kun je stap voor stap aan de slag.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.