Tarieven

Tarieven

Wij bieden drie gezondheidstrajecten aan. Welk traject het beste bij je past, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, je klachten en je doelstellingen. Meer informatie over de gezondheidstrajecten en de tarieven vind je hier. Je kunt ook kiezen voor een los consult. De losse tarieven vind je hieronder:

Indicatie tarieven *

Consulten ****

Consult kort of telefonisch (max. 25 min.)
€60,-
Consult standaard (max. 50 min.)
€120,-
Consult lang/ intakeconsult (max. 75 min)
v.a. €157,-
Consult uitgebreid (max. 105 min)
v.a. €225,-

Laboratoriumonderzoek

Aanvraag, uitwerking en terugkoppeling bloed- of fecesonderzoek (per onderzoek)**

 • Aanvraag laboratorium onderzoek (in overleg)
 • Analyse van de resultaten van het onderzoek
 • Terugkoppeling en toelichting  op de resultaten van het onderzoek
v.a. €50

Persoonlijke plannen

Opstellen persoonlijk voedingsplan
v.a. €75,-
Opstellen persoonlijk leefstijlplan
v.a. €105,-
Aanpassen suppletieplan
v.a. €30,-
Opstellen persoonlijk suppletieplan
v.a. €65 ,-

*     Dit zijn de minimum standaard BodySwitch tarieven. Individuele BodySwitch vestigingen kunnen hiervan afwijken. Raadpleeg de betreffende vestigingspagina van de praktijk om de tarieven van uw behandelaar in te zien.
**    De kosten voor de laboratoriumonderzoeken zijn hier niet bij inbegrepen.
***   De kosten voor supplementen zijn hier niet bij inbegrepen.

**** De behandelaar is gerechtigd om de consultkosten van een afspraak aan de cliënt in rekening te brengen, indien de cliënt binnen een termijn van 2 werkdagen van de afspraak afzegt. Raadpleeg artikel 4 van de Algemene Voorwaarden van BodySwitch die onderaan elke pagina op onze website te vinden zijn.

Tarieven per 1 januari 2024

 • Indien je een aanvullende zorgpolis hebt, komt je in de meeste gevallen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding van de consulten. Kijk hieronder voor meer informatie bij ‘Vergoeding’. BodySwitch is niet aansprakelijk voor het wel of niet vergoed krijgen van behandelingen.
 • Als cliënt van BodySwitch krijg je toegang op onze exclusieve webshop met hoge korting op een breed assortiment van voedingssupplementen, verzorgingsproducten en huishoudelijke artikelen.
 • Tijdens iedere afspraak krijg je een factuur mee die je kunt indienen bij jouw zorgverzekeraar.

Vergoeding van uw zorgverzekering

BodySwitch praktijken zijn doorgaans aangesloten bij de MBOG (Maatschappij ter bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde). De beroepsvereniging controleert haar leden op voldoende opleiding en regelmatige bijscholing. Elke BodySwitch praktijk is geregistreerd als officieel zorgaanbieder.

Behandelingen worden zonder verwijsbrief van de huisarts door de veel aanvullende verzekeringen vergoed. Of je voor vergoeding in aanmerking komt en wat de hoogte is van de vergoeding hangt af van je zorgverzekeraar en je zorgpolis. BodySwitch is niet aansprakelijk voor het wel of niet vergoeden. Kijk dus zelf je polisvoorwaarden goed na.

Tijdens iedere afspraak krijg je een factuur mee die je kunt indienen bij je zorgverzekeraar. De factuur van een ‘Orthomoleculair consult’ heeft geen invloed op het eigen risico van de basisverzekering.

Wilt je weten of je in aanmerking komt voor een vergoeding van je zorgverzekeraar? Kijk dan op vergoedingen orthomoleculaire geneeskunde.

 

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

   JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

   BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.