Klantervaringen BodySwitch – Ben jij de volgende?

Benieuwd wat BodySwitch voor jou kan betekenen?

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde. BodySwitch bestaat uit een team van orthomoleculaire therapeuten, artsen en specialisten die elkaar ondersteunen om jou van je klachten af te helpen. Dat is de kracht van BodySwitch.

 

Wij doen niet aan symptoombestrijding maar gaan op zoek naar de oorzaak van je klachten. Alleen zo kunnen we je van je klachten af helpen!

 

Wil je meer weten? Lees dan onze klantervaringen!

Door heftige migraine, moest ik me bijna elke maand wel een dag ziek melden. En daarna duurde het nog wel een dag of twee, voordat ik me weer fit voelde. Ik ben er nu achter dat ik met de juiste voeding en leefstijl veel kan doen, om deze aanvallen te voorkomen. Het vergt wel wat discipline, maar het levert me heel veel op.

 

Yvonne (behandeld voor overige klachten, migraine)

Ik had nooit verwacht dat ik van mijn klachten af zou kunnen komen. Ik heb al zoveel geprobeerd, maar niets hielp. Met de inzichten die ik heb gekregen, kan ik mijn leven weer in eigen hand nemen. Ik ben niet alleen pijnvrij, maar ook veel energieker. Nooit gedacht dat dit mogelijk zou zijn.

 

Pieter (behandeld voor overige klachten)

Twee jaar geleden begon ik mij heel erg moe en lamlendig te voelen. Ik zat in een drukke fase met kleine kinderen en een pittige baan. De huisarts dacht dat ik tegen een burn-out aan zat. Ik ben het rustiger aan gaan doen en minder gaan werken. Helaas hielp dit niet: de klachten werden alleen maar erger. Gelukkig ben ik door de behandeling bij BodySwitch erachter gekomen, wat de oorzaak was van mijn klachten. Ik heb mijn leefstijl en voedingspatroon grondig aan moeten passen, maar ik voel me weer fit en energiek.

 

Claudia (behandeld voor vermoeidheidsklachten/burn-out)

Ik had al jaren last van veel buikpijn, diarree en andere onverklaarbare klachten. Dit heeft niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal grote invloed gehad. Door BodySwitch ben ik erachter gekomen, dat mijn lichaam overgevoelig is voor bepaalde voedingsstoffen. Met het persoonlijke voedings- en supplementenplan ben ik van mijn klachten afgekomen en weet ik wat ik wel en niet moet eten om me goed te voelen.

 

Roel (behandeld voor darmklachten en prikkelbare darm)

Behandeling-Overige-klachten-1024x683

Klantervaringen BodySwitch – Jouw Switch naar een betere gezondheid!

Klantervaringen BodySwitch – Jouw Switch naar een betere gezondheid!

Ben je benieuwd wat BodySwitch voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Een van onze specialisten neemt vervolgens zo snel mogelijk contact op om je te adviseren en je vragen te beantwoorden.

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.