Bodyswitch Voor Bedrijven


Een gezonde onderneming bestaat uit gezonde medewerkers en een financieel gezonde situatie. Fitte en gezonde werknemers vormen daarbij de basis van uw bedrijf. Zij zijn blijer, productiever, creatiever en kosten minder. Een goede gezondheid heeft zowel positief resultaat voor uw onderneming als voor de medewerker zelf.  De medewerker heeft daardoor ook meer energie in zijn vrije tijd. Veranderde voeding, een zittend beroep, overgewicht en stress zijn slechts een van de vele factoren die werknemers ziek kunnen maken. Hoe houdt u uw werknemers vitaal en gezond? Kunt u hulp gebruiken om dit doel te bereiken?

BodySwitch heeft een speciaal KERNGEZOND plan ontwikkeld. Uw werknemers maken kennis met de integrale aanpak van BodySwitch die rust op de vier kernwaarden: MINDSET – BEWEGING – VOEDING – VOEDINGSSUPPLEMENTEN.
Voorop staat ziektepreventie en vitaliteit van de medewerkers. Maar ook in het geval dat uitval dreigt, of aanwezig is, kan BodySwitch een goede rol spelen bij het versneld terug helpen van een medewerker in het arbeidsproces.
BodySwitch vindt het daarbij belangrijk dat we medewerkers de tools in handen geven en kennis overdragen zodat zij zelf bewuste keuzes kunnen maken.

KERNGEZOND plan
Het KERNGEZOND plan van BodySwitch verzorgt complete trajecten voor fitte & vitale medewerkers en kan tevens ondersteuning bieden bij re-integratie.

Bent u nieuwsgierig geworden?
Met veel plezier en geheel vrijblijvend komen wij onze visie en manier van werken voor het management presenteren.

Verdien Geld Met Gezond Personeel

De investering van een BodySwitch behandeling is een fractie van de kosten die u maakt als een werknemer (langdurig) ziek wordt. Het levert u uiteindelijk geld op. Werknemers met overgewicht en obesitas verzuimen meer. Een actief bedrijfsbeleid rondom gezond gewicht en gezonde medewerkers is dus goed voor uw rendement.

Wilt u ook een gezond bedrijf met gezonde werknemers?
Maak dan nu een afspraak.
De BodySwitch consulent bij u in de buurt komt snel bij u langs om te bespreken wat hij voor u kan betekenen.

Arbo en Re-Integratie

Heeft u enig idee wat u jaarlijks uitgeeft aan zieke werknemers, re-integratietrajecten of de aanpak van langdurige arbeidsongeschiktheid binnen uw organisatie? De overheid heeft via de Wet Verbetering Poortwachter geregeld dat werkgever en werknemer beiden verantwoordelijk zijn voor de snelle terugkeer naar werk. De redenen voor behandeling verschillen per werknemer, maar vaststaat dat klachten sneller overgaan en betere resultaten bereikt worden, als u kiest voor een integrale aanpak. BodySwitch biedt zo’n integrale behandelwijze aan. Mindset, beweging, voeding en suppletie maken van uw werknemers gezonde, energieke en vooral productieve en creatieve mensen. Goed voor u als ondernemer en vooral ook goed voor uw werknemers.

‚Äč