Bedrijven

Behandelingen
BodySwitch verzorgt ook (personal) training voor uw medewerkers. Op locatie tijdens of na werktijden in een aangewezen (fitness)ruimte. BodySwitch werkt samen met gecertificeerde personal trainers die een programma opstellen met de gewenste doelstellingen en dat is afgestemd op de persoon.

Voor medewerkers die adviezen en begeleiding willen op het gebied van voeding en gewichtsbeheersing hanteert BodySwitch persoonlijke of groepsbegeleiding.

In sommige beroepen levert overgewicht problemen op bij het uitoefenen van het werk. Ook voor medewerkers met overgewicht kan BodySwitch een persoonlijk behandelplan opstellen. Met de integrale behandelwijze en onder deskundige begeleiding van hun persoonlijke coach gaan medewerkers geleidelijk afvallen. En dan lukt het ineens wel.

Voorlichting en presentaties
Een goed startpunt voor een gezonde organisatie is kennis en informatie delen. BodySwitch geeft voorlichting en presentaties in groepsverband op het gebied van gezonde voeding en beweging.Punten die aan de orde kunnen komen zijn: Wat is nu eigenlijk gezonde voeding? Hoe zit een gezond dagmenu eigenlijk in elkaar? Hoe lees je etiketten op voedingsmiddelen en waarom is dit belangrijk? Waarom werken maaltijdvervangers niet of slechts voor korte duur en zijn ze schadelijk voor de gezondheid? Uiteraard ook specifieke vragen van medewerkers kan BodySwitch tijdens een sessie beantwoorden. Bovendien kan BodySwitch bij aanwezigheid van een bedrijfsrestaurant een screening en advisering m.b.t. gezonde voeding voor uw medewerkers uitvoeren.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.