Behandelplan op maat bij BodySwitch

PARTICULIEREN

Het behandelplan heeft als doel om de fysieke en emotionele balans te herstellen en het zelfherstellende vermogen van uw lichaam te versterken. Klachten zullen daardoor minder worden of verdwijnen. Ook kan het risico op complicaties bij bijvoorbeeld Diabetes type 2 (ouderdomssuiker) en hart- en vaatziekten verminderen.

In alle gevallen stelt BodySwitch een persoonlijk behandelplan op. De uitgangspunten van het plan hangen af van de doelen die we samen bepalen. Voor u kan dit misschien zijn dat u wilt afvallen en tegelijkertijd wilt werken aan de klachten die u heeft. Of u wilt “alleen maar” uw gezondheid verbeteren. Door de gecombineerde kennis van voeding, sport, gewichtsbeheersing, coaching en orthomoleculaire geneeskunde heeft u een effectief behandelplan met een integrale aanpak.

Het einddoel van het behandelplan is om u te laten zien dat u zelf regisseur kunt zijn van uw eigen gezondheid.

Contact

Hulp nodig bij gezondheidsklachten?

BodySwitch is een netwerk van samenwerkende orthomoleculaire therapeuten en artsen. Ons team is gespecialiseerd in het op een natuurlijke manier behandelen van tal van gezondheidsproblemen- en klachten, waaronder chronische ziekten, auto-immuunziekten, darmklachten, dementie, fibromyalgie, vermoeidheidsklachten en ga zo door.

Wij hebben een aanpak ontwikkeld om klachten vanuit de oorzaak te behandelen door middel van leefstijlinterventies, suppletie en gezonde voeding. Onze specialisten kunnen jou wellicht ook van je klachten af helpen. Wil je weten hoe? Klik op de knop hieronder voor meer informatie over onze werkwijze en behandelingen.

Je kunt ook gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen van 15 minuten.

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.