Eet jezelf slank zonder dieet!

Die eeuwige strijd tegen de kilo’s: ken jij dat ook? Hoe vaak heb jij al een poging gedaan om gewicht te verliezen? En hoeveel verschillende diëten zijn er al de revue gepasseerd? Ben je sindsdien veel afgevallen of juist aangekomen? De kilo’s die er in eerste instantie af waren gevlogen, kwamen er naderhand weer snel bij. Vaak nog inclusief de nodige ‘bonuskilo’s’.

De rol van een gezonde(re) leefstijl

Frank Jonkers van BodySwitch kan erover meepraten en zich daarom ook goed inleven in de mensen die hij helpt. ‘Ik woog maar liefst 135 kilo, had beginnende diabetes en hart- en vaatproblemen‘, weet hij nog precies. ‘Het werd tijd om van koers te veranderen’. Frank raakte gefascineerd door de rol die beweging, voeding, omgevings- en leefstijlfactoren spelen in relatie tot zijn gezondheid. Toen hij deze materie ging bestuderen, veranderde zijn leven voorgoed. Na vele opleidingen, wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring, begeleidt hij in zijn praktijk BodySwitch Heemskerk dagelijks cliënten die gezonder en fitter willen worden en blijven..

Diëten werken niet

Proberen af te vallen door het volgen van een dieet werkt over het algemeen niet. Een dieet kent namelijk de nodige beperkingen en dat is op den duur bijna door niemand vol te houden. Het is niet afdoende om simpelweg minder te eten en meer te bewegen, omdat er ook nog andere factoren spelen. Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met je suikerhuishouding, werkt je schildklier wel goed en hoe gezond zijn je darmen?

Analyse en persoonlijk plan

‘Het is belangrijk om eerst een totaaloverzicht te krijgen van wat er speelt’, legt Frank uit. ‘Daarom starten we het traject altijd met een uitgebreide analyse. Tijdens een intakeconsult bespreek ik de resultaten van de uitgebreide online vragenlijst die je hebt ingevuld en het voedingsdagboek dat je hebt bijgehouden. Vaak volgt er ook nog een gespecialiseerd laboratoriumonderzoek. Op basis van al die informatie stel ik een persoonlijk behandelplan voor je op. Hierin neemt kennis over welke voeding en voedingsstoffen belangrijk voor je zijn een grote plaats in. Daarnaast besteed ik in het behandelplan veel aandacht aan beweging, die het best past bij jouw situatie. Door deze gedegen aanpak is het resultaat eigenlijk gegarandeerd. Mits je je natuurlijk aan het plan houdt en actie onderneemt.’

De juiste begeleiding

Natuurlijk is een verandering van leefstijl niet altijd even makkelijk, weet Frank uit zijn eigen verleden. Dagelijks worden we namelijk aan alle kanten verleid om minder goede keuzes te maken. Maar Frank zorgt voor een goede begeleiding en coaching. Als je weet wat je eet is het maken van de juiste keuzes gemakkelijker en zul je ‘automatisch’ voor gezondere opties kiezen. ‘Voldoende bewegen is even zo belangrijk en samen kijken we op welke manier we dat in jouw leven kunnen inpassen. Ook krijg je uiteraard begeleiding in het maken van de juiste keuzes op het gebied van voeding. Door over te schakelen op gezonde en pure voeding, het liefst biologisch, maak je een goede start naar een gezond voedingspatroon. Afhankelijk van jouw situatie, kunnen we ook nog specifieke voedingssupplementen inzetten om jouw weg naar een gezond gewicht te ondersteunen. En nee, dit zijn geen maaltijdvervangers. Specifieke supplementen vullen ontstane voedingstekorten aan en sturen de lichaamsprocessen bij. Ook al lijkt het soms dat niets werkt, afvallen is zeker mogelijk! Frank Jonkers van BodySwitch Heemskerk achterhaalt de oorzaken van jouw overgewicht en maakt een plan dat werkt. Samen gaat dat lukken!’

 

Adresbalk:
Bodyswitch Heemskerk
Rijksstraatweg 55
1969 LC Heemskerk
0251-234000
heemskerk@bodyswitch.nl
https://www.bodyswitch.nl/heemskerk

Over de onderneming:
Bij Bodyswitch Heemskerk ben je aan het juiste adres om gezond en fit te worden. De praktijk helpt bij verschillende klachten: darmklachten, chronische vermoeidheid, schildklieraandoeningen, overgewicht, reuma en andere auto-immuunaandoeningen.

Contact

Hulp nodig bij gezondheidsklachten?

BodySwitch is een netwerk van samenwerkende orthomoleculaire therapeuten en artsen. Ons team is gespecialiseerd in het op een natuurlijke manier behandelen van tal van gezondheidsproblemen- en klachten, waaronder chronische ziekten, auto-immuunziekten, darmklachten, dementie, fibromyalgie, vermoeidheidsklachten en ga zo door.

Wij hebben een aanpak ontwikkeld om klachten vanuit de oorzaak te behandelen door middel van leefstijlinterventies, suppletie en gezonde voeding. Onze specialisten kunnen jou wellicht ook van je klachten af helpen. Wil je weten hoe? Klik op de knop hieronder voor meer informatie over onze werkwijze en behandelingen.

Je kunt ook gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen van 15 minuten.

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.