Jerrold Verwey – Orthomoleculair therapeut Arnhem

Orthomoleculair specialist: Jerrold Verwey

Het symptoom is nooit de oorzaak van de ziekte. Vind je de oorzaak, dan kun je met het echte genezen beginnen!

Mijn naam is Jerrold Verwey, ik ben vader van 3 en woonachtig in Arnhem. Ik ben oorspronkelijk opgeleid als medisch bioloog. Gezondheid en voeding heeft me altijd aangetrokken. Het vak als onderzoeker trok mij minder aan en daarom ben ik via een aantal omwegen destijds in de medische industrie beland. Voornamelijk in de verkoop en promotie van medische artikelen in ziekenhuizen, bij artsen en laboratoria.

Ondertussen heb ik altijd problemen met mijn eigen gezondheid gehad. Vanaf kinds af aan had ik allerlei allergische klachten, zoals hooikoorts, eczeem en allergische astma. De reguliere artsen konden me er niet vanaf helpen. Het enige wat ze voor mij konden doen was symptoombestrijding, door middel van medicatie.  Op dat moment heb ik het heft in eigen handen genomen. Ik dacht bij mijzelf: “ik heb zo’n goede medische opleiding genoten, lees veel vakliteratuur, dus moet dan ook mezelf wel kunnen genezen. Het symptoom is nooit de oorzaak van de ziekte. Vind je de oorzaak, dan kun je ook echt met genezen beginnen”.

Toevallig kwam de opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde volgens de Klinische Psycho Neuro Immunologie op mijn pad. Dit paste precies in mijn straatje: eerst zoeken naar de oorzaak en vervolgens voeding gebruiken als medicijn.

Inmiddels zijn we nu een aantal jaar verder en blijf ik me nog steeds dagelijks verbazen hoeveel er nog te leren valt van het menselijk lichaam in relatie met ziekte.

Ben je zelf ook opzoek naar een oplossing voor je klachten? Of wil je weten waar je klachten vandaan komen? Kom gerust langs voor een nadere kennismaking. Ik kan u helpen met de eerste stappen naar een betere gezondheid.

Wil je meer weten of contact opnemen? Klik dan op de link hieronder.

Contact orthomoleculair therapeut Arnhem – Jerrold Verwey

Heb je gezondheid klachten of wil je meer weten? Neem dan contact op.

Neem contact op met orthomoleculair therapeut Arnhem, Jerrold helpt je graag verder.

JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.