Keto-podcast

#47 Dominic and Csilla D’Agostino on the benefits of Exogenous Ketones

Louisette Blikkenhorst van Ketogeen Instituut Nederland was aanwezig bij de Keto Live Conference in Bergün (Zwitserland), waar vele bekende artsen, therapeuten, diëtisten en wetenschappers uit de wereld van Ketogene Metabole Therapie (KMT) elkaar ontmoetten.

Met toestemming van de organisatie mocht Louisette topwetenschappers Dominic D’Agostino en Csilla Ari D’Agostino interviewen tijdens dit event. Ze sprak hen over de waarde die exogene ketonen kunnen hebben voor de metabole en mentale gezondheid. Ze vertellen ook over hun ervaringen met onderzoek op speciale missies van NASA onder extreme omstandigheden en welke positieve effecten ketose en ketonen daarbij kunnen leveren.

Dit is een heel bijzonder dubbel interview met wereldberoemde wetenschappers op het gebied van ketose, exogene ketonen en ketogene en metabole therapieën. Dit Podcast-aflevering mag je niet missen!

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.