Keto-podcast-42-met-Dr-Philip-Ovadia

#42 Blijf Weg Van Mijn Operatietafel – met Dr. Philip Ovadia

Hartchirurg dr. Philip Ovadia is te gast in deze aflevering van De Keto Podcast. Vorig jaar bracht hij het boek “Stay Off My Operating Table” uit. Recent is de Nederlandse vertaling op de markt gebracht door Succesboeken met de titel “Blijf Weg Van Mijn Operatietafel”.

In dit interview hoor je de visie van deze hartchirurg op het effect van voeding op het risico op hart- en vaatziekten. Je ontdekt dat cholesterolwaardes alleen niet veel zeggen over je metabole gezondheid. En ook dat verzadigd vet geen nagel aan je doodskist is.

Dr. Ovadia legt uit welke waardes nuttig zijn voor het vaststellen van je metabole gezondheid, en hij vertelt hoe je je voeding en leefstijl kunt aanpassen voor een gezonde stofwisseling.

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.