Keto-podcast

#21 Hoe een carnivoor dieet Lenca hielp gezonder te worden

In deze podcast is Lenca aan het woord. Zij vertelt over haar persoonlijke zoektocht naar een oplossing voor haar endometriose klachten. Na allerlei diëten te hebben geprobeerd kwam ze uit bij een ketogeen dieet, wat haar veel verbetering bracht.

Ze merkte dat ze steeds vaker de groenten liet liggen en besloot uiteindelijk om alleen nog maar vlees te eten. Met deze podcast wil ze laten horen dat er zoveel meer mogelijk is voor je gezondheid met voeding.

Ontdek de kracht van een dierlijk dieet voor een betere gezondheid.

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.