Keto-podcast

#57 Eetproblemen overwonnen: Annicks keerpunt met Keto

Sinds haar 23e worstelde Annick met eetproblemen. Ze schommelde tussen extreem lijnen en eetbuien. Jarenlang kwam ze daarmee weg en leek er niets aan de hand, dacht ze. De lichamelijke kwalen die ze ontwikkelde negeerde ze. Tot ze met een zware burnout twee jaar lang thuis kwam te zitten. Op een dag zag ze op internet iets over het ketogeen dieet en dat greep haar aandacht. Ze begon ermee en merkte na 3 dagen al het eerste verschil. De weken erna voelde ze zich langzaam maar zeker verbeteren.

Met alleen keto was ze er nog niet, maar het werd het keerpunt in haar strijd tegen de eetproblemen en het begin van herstel. Benieuwd geworden? In deze Keto Podcast deelt ze haar persoonlijke verhaal met je.

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.