Keto-podcast

#48 Ben je wel echt goed in Ketose? Check het met de GKI

Vandaag in de schijnwerper bij de Keto Podcast: de Glucose-Ketonen-Index! De GKI is de ratio tussen glucose en ketonen die je meet in het bloed. Ik (Louisette) kende de GKI al wel, vooral uit de literatuur over ketose bij kanker, maar realiseert zich dat het in veel meer gevallen belangrijk is om de GKI te berekenen. En niet alleen bij kanker of andere ziektebeelden. De GKI is ook belangrijk als het gaat om gewichtsverlies of het omdraaien van insulineresistentie of diabetes type 2.

In deze Podcast leer je waarom en hoe je ermee kunt werken.

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.