Keto-podcast

#40 Hommeles in ketoland: veroorzaakt zoetstof erythritol hartaanvallen, verhoogt keto de kans op hartziekte en is de keto-hype voorbij?

De afgelopen weken waren er in de media een paar verontrustende berichten te lezen over het keto dieet en over de zoetstof erythritol. De onrust in ketoland nam toe…

Moet je je zorgen maken om je hartgezondheid als je een ketogeen dieet volgt? Is het nodig dat je alle erythritol in de vuilnisbak gooit? En gaan we weer gewoon koolhydraten eten nu voorspeld wordt dat de ketohype voorbij is?

Je zou het haast wel denken als je de media wilt geloven. Maar als ik iets heb geleerd in de afgelopen jaren, is dat je de media niet op hun woord moet geloven en dat je daar zeker niet je gezondheidsadviezen uit moet halen.

Dus met een paar gezonde korrels zout gaan we deze onderwerpen eens even onderzoeken om te zien of de paniek en ophef terecht is.

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.