Keto-podcast

#49 Keto bij Chronische pijn

In deze aflevering van De Keto Podcast ontdek je hoe een ketogeen voedingspatroon en ketonen een rol kunnen spelen in het verminderen van chronische pijn. Leer meer over de impact van ontstekingspijn en neuropatische pijn, en ontdek hoe een gezonde leefstijl en voeding kunnen bijdragen aan pijnverlichting.

Ontdek de fascinerende wetenschap achter ketonen en hun vermogen om pijn te verminderen, ontstekingen te remmen, energiebalans te herstellen en zelfs neurotransmitters te reguleren.

Luister nu naar deze aflevering voor een pijnvrij leven met behulp van ketogene voeding en leefstijl.

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.