Keto-podcast

#66 Laat je niet gek maken door ketonenwaardes!

Waarom je ketonenwaardes steeds lager worden als je langer in ketose bent? Als leek heb je waarschijnlijk geen idee wat ketonen zijn, maar lees vooral even verder. Er is een groep mensen die al jarenlang een keto doen. Het is hun leefstijl geworden en ze zijn er inmiddels vrij goed in thuis. Toch komt er vanuit deze groep mensen steeds vaker de vraag waarom hun ketonenwaardes tegenwoordig zo laag zijn…

Een mooi onderwerp voor een podcast dus. In deze nieuwe Keto Podcast hebben we het daarom over het meten van ketonen en hoe je er naar zou moeten kijken.

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.