Keto-podcast

#67 De snelheid en kracht van een keto interventie, met Ben Nordemann

“Doe keto voor twee maanden, leer er alles over, en ik weet zeker dat je er beter uit komt.”

Dit keer is Louisette te gast in de studio van Go-Keto bij Ben Nordemann. In deze podcast-aflevering vertelt Ben over zijn achtergrond en hoe hij op het ketopad terecht is gekomen. Hij vertelt over de snelheid en de kracht waarmee een keto interventie voor iemand kan werken. In dit leuke gesprek deelt Ben zijn ervaringen en visie op keto.

Ben vertelt hoe zich verbaast over stroopwafels met slagroom en cookies erop. En hoe in de ketowereld mensen zich te goed doen aan keto-cupcakes met veel zoetstof erin. Dat terwijl vooral echte voeding belangrijk is, ook als je keto eet.

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.