Keto-podcast-36-met-Nanneke Schreurs

#36 Hoe je meerdere leefstijlen kunt combineren op een manier die voor jou werkt – met Nanneke Schreurs

In deze aflevering is auteur en leefstijl-duizendpoot Nanneke Schreurs te gast. Nanneke vertelt hoe ze op ontdekkingstocht is gegaan naar allerlei gezondheidsstromingen en leefstijlinterventies, en hoe zij daarin soms bijzondere combinaties vindt die voor haar werken. Zo lukt het haar prima om plantaardige voeding te combineren met een ketogeen voedingspatroon.

Naast dat zij al meerdere boeken heeft geschreven is ze tevens eigenaar van een personal training- en yogastudio met Health Bar. In deze Podcast-aflevering deel ze graag haar ervaringen. Leefstijl is niet zwart wit, maar een blend van meerdere ingrediënten die voor jou werken. Leer, pas toe, ervaar en wees flexibel, en bovenal, heb plezier!

In deze aflevering heeft Nanneke ook nog een scoop! Luister snel wat dat is.

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.