Keto-podcast

#55 De Metabole Connectie: Een scherper zicht en gezondere ogen

Wereldwijd hebben ten minste 2,2 miljard mensen een vorm van slechtziendheid. En volgens de website van het Oogfonds zijn 300.000 Nederlanders slechtziend of blind. Ooggezondheid is een onderwerp waar je misschien niet direct aan zou denken als we het hebben over metabole gezondheid, maar het heeft meer met elkaar te maken dan je denkt.

Voor Dé Keto Podcast dook Louisette in dit onderwerp. Als je vaker luistert begrijp je dat de onderwerpen in de podcasts verder gaan dan de invloed van groenten, fruit en vis. We kunnen je nu alvast verklappen dat het verbeteren van je metabole gezondheid door middel van ketogene voeding heel interessant is voor scherp zicht en gezonde ogen.

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.