Keto-podcast

#45 Migraine is een tekort aan energie in je hoofd, met BodySwitch Orthomoleculair therapeut en ervaringsdeskundige Petra De Ryck

Ik voel mij als een Ferrari met een motor die niet krachtig genoeg is. Er moet de juiste brandstof in.

Zestien jaar lang was Petra De Ryck migrainepatiënt en probeerde zij vanalles om van haar hoofdpijn af te komen. Een jaar geleden veranderde zij haar voedingspatroon naar ketogeen en voor haar werd dit een wereld van verschil.

Petra is kPNI-therapeut en ketogeen therapeut en werkt in haar praktijk bij BodySwitch in Amsterdam. Luister naar haar visie op migraine en wat er zoal nodig kan zijn om het aan te pakken.

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.