Keto-podcast

#53 Nooit meer calorieën tellen! Ontdek de kracht van een Ketogene leefstijl voor Gewichtsverlies

Ontdek in deze Podcast-aflevering hoe insuline reguleert of je vet opslaat of verbrandt. En leer wat jij kunt doen om de insuline onder controle te krijgen. Inclusief 3 quick starts!

Iedereen, van jong tot oud, is bekend met het gegeven dat je op de calorieën moet letten als je niet te dik wil worden (of als je wil afvallen). Maar ik (Louisette) zie het anders!

Als je een gezond gewicht wil, dan is calorieën telllen complete onzin. Nergens in je lichaam zit een sensor die telt hoeveel calorieën er in je maaltijd zitten.

Wil je graag gewicht verliezen? Wil je energieker en gezonder te zijn? Wil je de oorzaak aanpakken en niet alleen maar het symptoom bestrijden?

Beloof me dan dat je na vandaag stopt met calorieën te tellen. Luister in de Podcast waarom.

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.