Keto-podcast

#60 Ozempic Versus Berberine (met Keto). Welke keuze is gezond?

De laatste tijd is Berberine veelvuldig in het nieuws geweest als mogelijk natuurlijk alternatief voor het diabetes medicijn Ozempic. Ozempic wordt groots omarmd omdat het tevens helpt bij afvallen. Ook mensen die geen diabetes hebben gebruiken het puur om die reden. En ja, het werkt.

Dat klinkt natuurlijk geweldig, maar welke invloed heeft dit middel in de praktijk op je gezondheid? En wat moet je echt weten als je het gebruikt? Louisette van Ketogeen Instituut Nederland kiest een andere route. Die van Berberine én keto. Vooral voor mensen die moeite hebben met koolhydraatbeperking is dit een goede combinatie.

In deze aflevering wordt alles over dit onderwerp uitgebreid uitgelegd. Een “must listen” wanneer jij of je cliënten Ozempic overwegen.

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.