Keto-podcast

#52 Slank, Fit en Bevrijd van Suikerverslaving, in gesprek met Ketocoach Floortje Nieuwenstein

“Ik heb zelf jarenlang een strijd gevoerd, zowel mentaal als lichamelijk, met voeding. Pas toen ik ketogeen ging eten “klikte” het”, aldus Ketocoach Floortje. Mijn lichaam reageerde hier zo goed op. Niet alleen verloor ik veel gewicht (inmiddels 35 kilo), maar ik heb ook vele andere voordelen ervaren door ketogeen te eten.

Mijn migraine verdween, ik kreeg andere energie en mentaal gebeurde er ook veel. Ik had minder last van depressieve gevoelens en stemmingswisselingen. Ook werd mijn menstruatie weer “normaal”.

Veel van de “Keto pro’s” hebben zelf een lange weg achter de rug op gebied van de zoektocht naar gezondheid. Hoe mooi is het als je vervolgens anderen kunt helpen met datgene waar je zoveel meer levensplezier door ervaart?

Deze week in de Keto Podcast het persoonlijke verhaal van Ketocoach Floortje Nieuwenstein.

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.