Keto-podcast-26-met-Ton-van-Erp

#26 Topsport, Gezondheid en Missie. Interview met Ton van Erp van Keton1

Maak in deze aflevering kennis met Ton van Erp van het bedrijf Keton1. Ton deed jarenlang aan topsport en voelde zich topfit. Toen hij stopte met intensief sporten, merkte hij na enige tijd vreemde klachten op. Dit was de start van een zoektocht naar de oorzaak en een oplossing. Die vond hij in intermittent fasting en een ketogene leefstijl.

En dat was nog niet alles, het was ook het beginpunt van een nieuwe onderneming voor producten die een ketogene en sportieve leefstijl ondersteunen. In deze aflevering hoor je de passie waarmee Ton over zijn leefstijl en producten spreekt.

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.