Keto-podcast

#37 Van Fibromyalgie Patiënt tot Energieke Ketocoach, met Ilse Stappen

Na de geboorte van haar tweeling ging Ilses gezondheid langzaam achteruit, zowel lichamelijk als mentaal. Op haar 26e werkte haar lichaam steeds minder mee. Haar handen zwollen op en ze kon nog maar moeilijk opstaan. De diagnose was fibromyalgie.

Vele jaren, nog twee zwangerschappen en een zware operatie later besloot Ilse dat het tijd was voor een ommezwaai. Ik zocht haar op bij de plek waar haar weg naar boven is begonnen, de sportschool. Beweging, goede voeding, suppletie en een sterke mindset hielpen haar er weer bovenop te komen.

Stap voor stap, met vallen en opstaan, heeft ze zichzelf uit de neerwaartse spiraal weten te krijgen. Vandaag de dag is ze niet langer fibromyalgie-patiënt. Ilse is een stralende vrouw en heeft als Oersterk-Ketocoach een gezondheidsmissie.

Luister naar haar inspirerende verhaal in deze aflevering van De Keto Podcast.

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.