Keto-podcast

#17 De ziekte van Parkinson en energieker dan ooit dankzij een ketogeen dieet, met Josephine

Zes jaar geleden kreeg Josephine de diagnose Parkinson. De medicijnen die ze meekreeg, gaven haar vervelende bijwerkingen. Ze ging op zoek naar andere manieren om haar gezondheid te ondersteunen en kwam uit bij een ketogeen dieet. Sindsdien slikt ze geen medicijnen meer en is ze volgens haar verpleegkundige “de beste patiënt die ze daar hebben”. Allemaal dankzij keto, volgens Josephine. Ze voelt zich helder, energiek en verloor ook nog eens 30 kilo.

Disclaimer: de inhoud van deze podcast is een individuele ervaring en geen medisch advies. Het geeft wel aan dat er meer mogelijkheden zijn voor verbetering van levenskwaliteit, zelfs bij ernstige ziektebeelden.

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.