Keto-podcast-19-met-Noor-Struik

#19 Vinden zorgprofessionals het Keto Dieet eng? In gesprek met Noor Struik

Noor is koolhydraatarm diëtist, heeft een master in Voeding & Gezondheid en deed onderzoek naar koolhydraatarme diëten bij diabetes en gewichtsmanagement. Zij zag dat haar cliënten niet de gewenste resultaten behaalden met eten volgens de Schijf van Vijf. Ze ontdekte het koolhydraatarm dieet en volgde daar een cursus in.

Het was lastig om de nieuwe kennis toe te passen, omdat deze aanpak haaks stond op wat ze had geleerd tijdens haar diëtistenopleiding. Maar voor Noor was het duidelijk dat koolhydraatarm dé oplossing was voor haar klanten!

In deze Podcast bespreken we samen haar ervaringen.

Klik hier om de podcast te luisteren

Over de Keto Podcast

In de Keto Podcast wordt geen onderwerp onbesproken gelaten over het ketogeen dieet, van leefstijl tot therapie. Voor de leek, de ervaringsdeskundige en de professional. De ene keer houden we het luchtig en praktisch, terwijl we de andere keer diep de theorie induiken. Je hoort altijd weer wat nieuws in De Keto Podcast.

De Keto Podcast is een onderdeel van Ketogeen Instituut Nederland en exclusief te luisteren op de BodySwitch website.

Aan de slag met Keto?

Doe mee met de Keto Switch Challenge of meld je aan voor het Keto Leefstijl programma! Met behulp van Ketogeen Instituut Nederland kun je onder begeleiding de omslag maken naar een ketogene leefstijl of keto dieet. Onze samenwerkingspartner helpt jou en je familie, op een leuke en effectieve manier om te schakelen naar de Keto leefstijl. Wil jij dat ook?

Klik dan op een van de links voor meer informatie:

Doe mee met de Keto Switch Challenge of ga aan de slag met het Keto Leefstijl Programma.

Contact

Zoek je dichtstbijzijnde vestiging

Maak een afspraak met de BodySwitch vestiging bij je in de buurt.

      JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

      BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.