Margot Lodewijk – Orthomoleculair therapeut Leiden

Orthomoleculair therapeut Leiden: Margot Lodewijk

“Prachtig om mensen met chronische klachten te helpen en te zien hoe hun situatie kan verbeteren met een integrale therapie en een gezonder eet- en leefpatroon.”

Jaren geleden ben ik bij een orthomoleculair kPNI therapeut beland. Daar ging een lange geschiedenis van klachten aan vooraf. Samengevat heb ik last gehad van bloedsuikerproblematiek, spijsverteringsklachten, migraine, tinnitus en een eetstoornis.

Mijn ‘gezondheidsinvesteringen’ ervaar ik als een dagelijks feestje.

Van al die klachten wilde ik uiteraard graag af! Naast relevante suppletie adviseerde mijn therapeut me het roer in de keuken om te gooien. Toverwoorden: veel groenten, variatie en zoveel mogelijk biologische, onbewerkte producten. Daarnaast stimuleerde ze mij meer op mijn leefstijl te letten. Vanaf toen zijn (kracht)training, joggen, yoga, meditatie en veel wandelen met mijn hond, vaste onderdelen van mijn week geworden.

Op deze manier heb ik grip gekregen op mijn eetpatroon en ben van veel klachten afgekomen. Zo ben ik minder lang ziek als er een virus voorbij komt, zijn de buikpijn en migraines nagenoeg verdwenen, en sta ik vooral fitter en ‘weerbaarder’ in het leven. Ik ervaar de ‘gezondheidsinvesteringen’ die ik heb gedaan (en nog steeds doe) als een dagelijks feestje.

De juiste handvatten om mensen te zien opbloeien

Mijn ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ik meer wilde weten over een gezond eet- en leefpatroon. Ik heb gekozen voor de opleidingen gewichtsconsulent en orthomoleculaire voedingsleer. En nu ben ik dus met veel plezier aan de slag als orthomoleculair kPNI therapeut en gewichtsconsulent. Prachtig om de juiste handvatten te hebben gekregen om andere mensen te helpen en hen te zien opbloeien met een integrale therapie en een gezonder eet- en leefpatroon.

Ondertussen ben ik nog steeds student en breid ik mijn kennis op PNI-vlak verder uit. Tot slot ben ik ook al jaren als tekstschrijver actief op dit mooie vakgebied. Zo werkte ik bijvoorbeeld mee aan het boek ‘Herstel je hormoonbalans in tien stappen’ van Vivian Reijs.

Meer weten? Neem contact op met onze Orthomoleculair therapeut in Leiden.

Heb je gezondheid klachten of wil je meer weten? Neem dan contact op.

Neem contact op met onze orthomoleculair therapeut Leiden, Margot helpt je graag verder.

JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.