Marjolein van den Bosch – Stress & Burn-out coach

Van cliënt met een burn-out naar een eigen praktijk

Na jaren onderwijservaring met kinderen en volwassenen ben ik een andere weg ingeslagen. De aanleiding was een heftige burn-out.

Ik ontdekte dat ik veel te lang over mijn eigen grenzen was gegaan om alle ballen hoog te houden. Mijn gezin, relatie, baan, huis en mijn sociale leven. Alles kwam op de eerste plaats, maar waar was ik zelf nog?

Vrijwel dagelijks hoorde ik mezelf ‘ja’ zeggen tegen een ander en daarmee ‘nee’ tegen mezelf. Uiteindelijk gaf mijn lichaam het op en kon ik niet meer functioneren.

De wending die mijn leven toen heeft genomen, onder begeleiding van een coach was het grootste (nou ja, op de geboorte van mijn dochters na) cadeau in mijn leven.

Nieuwe inzichten maakten dat ik mezelf in het middelpunt van mijn leven kon zetten. Met vallen en opstaan richting ontspanning en levensgeluk!

De kracht van een goede coach werd mij duidelijk! Ik besloot mij professioneel te bekwamen in coaching en therapie en heb intussen een goed lopende praktijk, waarin ik met veel plezier werk.

Wat maakt mijn coaching zo anders…

Bij mij sta jij centraal. We gaan een proces in waarbij jouw hulpvraag centraal staat. Vertel mij waar je tegenaan loopt en welke belemmeringen je ontmoet op je werk en in je privéleven.

Ongeacht waar het probleem vooral speelt, je merkt het intussen overal want je neemt jezelf namelijk overal mee naartoe. Door middel van gesprekken en een scala aan mooie interventies bereiken we jouw doelen en kom jij tot nieuwe inzichten die je direct kunt toepassen.

Oefenen hoort daarbij, een gedragsverandering doorvoeren kost tenslotte tijd. Ik gebruik, naast vele gesprekstechnieken en een luisterend oor, ook oplossingsgerichte technieken, systemisch en opstellingenwerk, NLP, ACT en ontspanningsoefeningen. Ook kunnen we gaan wandelen en de natuur gebruiken bij jouw vraagstukken.

Met praten alleen komen we er niet, met daarnaast ervaren, voelen en oefenen wél! Ook begeleid ik steeds meer mensen bij hun proces helemaal online!

Wordt een krachtiger mens door persoonlijke groei!

Vanuit bewustzijnsontwikkeling ontstaat persoonlijke groei en voel jij je een krachtiger mens. Je herneemt de regie over je eigen leven, je bent weer productief en steekt goed in je vel. Dit alles gebeurt in een fijne, respectvolle, open en positieve sfeer, waarin ik ook graag luchtigheid en humor vlecht en niet schroom om je te spiegelen en eerlijke feedback te geven.

Door mijn doortastende aanpak voel je al snel resultaat en leer je met je triggers om te gaan en voor jou betere keuzes te maken. Kortom: Geluk!

Ik leid je naar je ‘innerlijke kracht’. Van daaruit ga jij weer voluit leven.

Heerlijk toch!

Lees hoe ik andere mensen heb geholpen

“Marjolein neemt de tijd voor je en luistert met aandacht. Ze kijkt naar wat zich aandient, stemt goed af en durft daarop door te pakken. Zo komt ze tot de kern en begeleid je naar wat jij uit te werken hebt. Woorden als warmte, open, hartelijk en professioneel passen bij haar.”

Maria (53 jaar)

“De gesprekken met Marjolein hebben me in alle opzichten gebracht wat ik er van had verwacht. De werkwijze was helder en betrokken en warm. En dat in slechts 3 coaching gesprekken! Ik zit weer op het goede spoor en kan weer verder.”

Els (49 jaar)

“Marjolein heeft me helpen vinden wat ik in mezelf niet gevonden kon krijgen, maar wat ik wel nodig had om me weer sterker en gelukkiger te voelen.”

Loes (26 jaar)

“Na een te grote persoonlijke inzet binnen een onderwijssetting, ben ik uit balans geraakt. Marjolein heeft me geholpen om me weer in mijn kracht te zetten. Ik kwam weer in de goede flow en ik kreeg weer vertrouwen in mezelf en dit mooie vak!”

Treintje (55 jaar)

“Ik vond de coaching prettig en verhelderend. Ik voelde me heel erg op mijn gemak en doordat we gebruik maakte van verschillende tools waren het dynamische gesprekken.”

Nicole (26)

Uitnodiging: meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? En zou je graag eerst nog een aantal vragen stellen over mijn werkwijze? Plan dan een vrijblijvend, telefonisch kennismakingsgesprek met me! Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken.

Bij overige vragen kun je per e-mail of telefonisch contact opnemen.

GRATIS KENNISMAKING

JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.