Ketogeen Instituut Nederland

Over Partner

Ketogeen Instituut Nederland

Ketogeen Instituut Nederland zet zich in om de ketogene leefstijl bij een breder publiek bekend te maken. Het Ketogeen Instituut bestaat uit een netwerk van gezondheidsprofessionals die naast hun beroepsopleiding de scholing tot ketogeen therapeut hebben gevolgd. Zij beschikken over een “gereedschapskist” waarbij ketogene voeding een tool is wat ingezet kan worden bij de behandeling wanneer dit nodig is.

Het Instituut is hét toonaangevende platform voor leefstijlprogramma’s, coaching en opleidingen in de ketogene leefstijl en ketogene therapie.

"Op weg naar een wereld zonder leefstijlziektes"

Dat is de missie van Ketogeen Instituut Nederland. Deze missie sluit naadloos aan op die van BodySwitch. Wij willen zoveel mogelijk mensen helpen om ‘Natuurlijk gezond’ te worden. Dit doen wij door chronische ziekten vanuit de bron aan te pakken en door middel van leefstijlinterventies. Met onze samenwerking bundelen we onze kennis en krachten zodat we nog meer voor onze cliënten kunnen betekenen.

Samen werken we aan een gezondere wereld. Zonder leefstijlziektes.

De Keto Podcast

Alles ontdekken over de ketogene levensstijl? Bekijk dan de Keto Podcast op onze website. Met meer dan 50 afleveringen ontdek je alle voordelen van het ketogeen dieet en het effect op je gezondheid. Ook wij zijn ervan overtuigd dat ketogene voeding en leefstijlprincipes kunnen bijdragen aan een betere gezondheid, vrij van leefstijlziektes en andere lichamelijke klachten. Helemaal wanneer het op de juiste manier wordt ingezet en past binnen de behandeling die een individueel persoon nodig heeft. Daarom delen wij graag de Keto Podcast op onze website.

Klik hier om de Keto Podcast te bezoeken.

Maak jij ook de Switch naar de Keto Leefstijl?

Keto Instituut Nederland zet zich actief in om mensen te helpen bij het eigen maken van de “Keto Leefstijl” en het vergaren van de juiste kennis. Dit doen zij op een leuke en effectieve manier en met verschillende programma’s, challenges en diensten, waaronder de Keto Switch Challenge en het Keto Leefstijl Programma. Wil je hier meer over weten klik dan op een van onderstaande linkjes:

Contact

Neem contact op