Martina Knaier – Orthomoleculair therapeut Badhoevedorp

Orthomoleculair therapeut Badhoevedorp: Martina Knaier

In mijn praktijk behandel ik geen symptomen, maar ga ik samen met u op zoek naar de werkelijke oorzaak van uw klachten. Net als een puzzel die we samen proberen op te lossen. Uitgangspunt hierbij is ‘meten is weten’. In het begin van uw behandeling bespreken wij uitvoerig uw klachten. Om het beeld compleet te maken, zal er aanvullend laboratoriumonderzoek worden verricht en diverse metingen worden gedaan. Het hieruit vloeiende persoonlijke behandelplan met voedingsschema’s, lijfstijl advies en voedingssuppletie bespreken we tot in detail.

Uiteraard begeleid ik u gedurende het gehele traject en sta ik open voor uw vragen. Bel of mail mij gerust. Ik ga samen met u voor een optimaal resultaat! Heeft u geen klachten, maar wilt u wel uw gezondheid en vitaliteit optimaliseren, dan bent u zeker ook van harte welkom in mijn praktijk want voorkomen is beter dan genezen!

Martina Knaier

Heb je gezondheid klachten of wil je meer weten? Neem dan contact op.

Neem contact op met onze orthomoleculair therapeut in Badhoevedorp, Martina helpt je graag verder.

 

JOUW SWITCH NAAR EEN BETERE GEZONDHEID!

BodySwitch is een organisatie voor leefstijlgeneeskunde.